Playboyevo dekle leta 2008

  • 21.12.2007

Izbira bo sicer težka, toda na spet smo vam pripravili obilo študijskega gradiva, da se boste laže odločili za svojo favoritko!

(Foto: Aleš Bravničar)

15 fotografij v galeriji

Glasujete lahko prek naše spletne strani ali z mobilnim telefonom na številko 6996 pošljete kodo svoje izbranke (na primer IN PLAYBOY TADEJA, IN PLAYBOY SABINA, IN PLAYBOY EVA, IN PLAYBOY LUCIJA, IN PLAYBOY MAJA) in takoj prejmete ozadje za telefon z njeno fotografijo!

A to še zdaleč ni vse: glasovalce bomo nagrajevali vsak teden, z bogatimi nagradami pa vas bomo osrečili tudi ob koncu glasovanja! Še pravila: glasovanje poteka do 30. marca 2008. Svoj glas lahko oddate prek spleta vsakih 48 ur, z mobilnim telefonom pa brez omejitev. Storitev je plačljiva.

Po končanem glasovanju bosta znani finalistki, ki bosta prejeli največ vaših glasov in med katerima bo novo Playboyevo dekle leta izbrala mednarodna uredniška žirija (Gary Cole, urednik fotografije, Playboy ZDA, Marcin Meller, urednik, Playboy Poljska, in Edson Aran, urednik, Playboy Brazilija).

Dekle meseca decembra 2007: Maja Mijajlovič

»Dobila sem veliko pohval, ampak vedno se najdejo tudi tisti, ki šimfajo. Ti me sicer ne motijo, zavist je v takšnih situacijah razumljiva,« pravi 19-letna Velenjčanjka, ki se je od nekdaj želela slikati za Playboy. V zadnjem mesecu po uresničitvi teh sanj ji je uspelo obiskati Benetke, v letu '08 pa načrtuje potovanje na Kubo. Kadar jo mraz priklene v dom, se frajerka znajde tudi z računalnikom, točneje z messengerjem, zdaj že domala nujnim internetnim orodjem za neomejeno čvekanje.

Vso odvečno energijo pa sprosti s športom. »Po novem letu grem trenirat kickboks. Imam občutek, da bom tako dobro sprostila vsakodnevne napetosti,« se smeji Maja — čeprav bo morala biti pri tem pazljiva. Zdaj namreč nastopa tudi v oglasih, zato so buške in modrice na njenem telesu še toliko manj dobrodošle kot prej.

Dekle meseca novembra 2007: Lucija Ledinek

»Nič kaj veliko se ni spremenilo po slikanju,« je jedrnata Mariborčanka Lucija, ki se je takoj po fotografiranju

za Playboy posvetila svojim vsakdanjim obveznostim.

Dekle meseca septembra 2007: Eva Svete

Eva je prepričana, da ni vredno živeti, če se ne čutiš živega. Zato počne vse, kar jo zanima in privlači, zadovoljna, da se je pred 30. rojstnim dnem le slikala za Playboy. Vedno nasmejana ljubiteljica morja in sonca v tem trenut­ku dobesedno uresničuje svoje sanje: na svoj rojstni dan je lepotica namreč za 99 dni odšla na potovanje okoli sveta, na katerem se z znanjem petih jezikov (šestih, če štejemo še francoščino, ki se jo uči) zagotovo dobro znajde, vi pa lahko na Evinem blogu na naši spletni strani spremljate vse njene dogodivščine.

Dekle meseca junija 2007: Sabina Mali

Vedno aktivna, vedno v gibanju. Sabina, ki na naši spletni strani piše tudi blog, dobro izkorišča navzočnost v medijih. Las Vegasu je na tekmovanju za Miss Hawaiian Tropic odlično predstavljala naš mali fevd, začenja pevsko kariero, obiskala je Bosno, nastopila v spotu skupine Big Foot Mama, seveda pa se ni iz­ognila niti rumenemu tisku.

Korespondenca z rokometašem Vidom Kavtičnikom, recimo, je bila prav luštna. Kot lepotica s poslovno žilico Sabina uspešno vodi svojo modno agencijo in si že odpira vrata tudi v tujino. Kot adrenalinska zasvojenka še vedno stavi na skoke s padalom in obenem prisega, da bo z novim letom postala zglednejša voznica.

Dekle meseca marca 2007: Tadeja Štruc

»Odzivi na slike so bili predvsem pozitiv­ni, seveda pa so imeli nekateri tudi kaj pripomniti,« je Tadeja povzela reakcije na svoje fotografije v Playboyu, »toda najpomembneje je, da sem s slikami zadovoljna jaz – če ne bi bila, me nobena pohvala ne bi mogla rešiti.« Za krajši pogovor smo jo ujeli v bolnišnici – pa ne kot pacientko, temveč kot pridno študentko medicine, ki kot absolventka opravlja redne vaje. Študij ji te dni vzame tudi največ časa, a si je proti koncu leta vendarle utrgala nekaj dni zase in se odpravila na potovanje v Egipt.

Novo leto bo dočakala kar v Mariboru, kamor se je pred nedavnim preselila iz rodnega Slovenj Gradca. In prihodnost? Končati medicinsko fakulteto na eni in prakticirati hipnoterapijo na drugi strani. Kar se slednjega tiče, se ravno te dni pripravlja na še zadnji izpit. V svojem kaotičnem urniku pa vedno najde čas za novo prijateljico, psičko Hano, s katero ima še velike načrte!

D. H. & B. B., fotografije: Aleš Bravničar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri