Neža Emma Janežič

  • 13.03.2013

Njen nasmeh začara, njen pogled očara, njeni elegantni premiki podžgejo in njen globoki pogled vabi, da si jo vzamete ... Ona je namreč popolna skušnjava. Dovolite, da vam predstavimo vulkan strasti z naše naslovnice oktobra 2009: Nežo Emmo.

(Foto: Ivana Krešić)

11 fotografij v galeriji

Neža Emma

Neža Emma

Neža Emma

Neža Emma je prava dama, skoraj preveč za svoja rosna dvajseta leta, toda eleganco ljubi tako kot življenje, ki ji je dalo osnovo, da jo lahko imenujemo dama. Že kot majhna deklica pa je med urami baleta, ki jih je, tako kot vse drugo v življenju, jemala nadvse resno, razmišljala o Playboyu. »Moje želje so se uresničile, ko sem se pred vsemi razgalila, saj me je do trenutka, ko bom na naslovnici Playboya, ločil le še dan trdega dela. Tako so moje sanje postale resničnost,« nam je povedala študentka ekonomije na fakulteti v Monaku.

Prav ste prebrali, a pri Neži Emmi tako ali tako ni nič vsakdanjega, nič navadnega. Lepotica, ki se poleti razvaja v najbolj ekskluzivnih letoviščih, pozimi pa v najbolj poznanih klubih tega sveta, je namreč perfekcionistka in vse podreja le najboljšemu.

»Najboljše mi pripada, najboljšega si želim in najboljše imam,« se pohvali. Poleg baleta je svoj čas posvečala tudi glasbi, in ta je še danes njena velika ljubezen. »Želim si narediti nekaj tudi na glasbenem področju, nekoč sem igrala violino, zdaj pa razmišljam o petju,« nam je zaupala Neža.

Ne dvomimo, da ji bo uspelo, saj uživa v tem, da si uresničene želje niza na ogrlico uspeha. Playboyev zajček je na njej na častnem mestu.

Tekst: DonFelipe, foto: Ivana Krešić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri