Monica Sims, miss oktobra 2015

  • 05.11.2015

Monica Sims ima rada dolge dneve in še daljše noči, mir in pustolovščine, jogo in divji žur in vsa drug nasprotja po spisku. Vedno je, kar je, a se zna vživeti v tisoč in eno vlogo. S svojo temno platjo je preprosto obračunala tako, da jo je sprejela, in tako je vse njeno življenje ena sama igra luči.

(Foto: Josh Ryan)

6 fotografij v galeriji

Rodila se je v znamenju dvojčkov, kar jo je po njenem mnenju močno zaznamovalo, samo sebe pa najlaže opiše kar takole: »Pri meni nikoli ne veš, kaj lahko pričakuješ.«

Kalifornijčanka z bolivijskimi koreninami za dobro počutje potrebuje veliko sonca in svetlobe, a njena najljubša barva je črna. Dekle meseca septembra se z manekenstvom ukvarja že od svojega 15. leta, bila je zvezda največjih modnih kampanj in teve oglasov, a je ta svet ni nikoli tako posrkal vase, da bi pozabila na družino in prijatelje.

Kruh si služi s svojo lepoto, vendar se ne boji prask in modric: deska na morju in na snegu in se ukvarja še s številnimi drugimi športi. Kljub svoji potrebi po dnevnem odmerku sonca nekje med Los Angelesom, Palm Springsom in Miamijem rada prebedi marsikatero noč.

Svoji temni plati pusti, da občasno prevzame nadzor nad njenim življenjem in jo popelje neznano kam. Njen najljubši praznik je noč čarovnic, njen najljubši TV-šov je Ameriška grozljivka, njen idealni moški pa najboljši približek Jacka Sparrowa.

»Vedno sem naredila vse po svoje. Poslušam samo sebe in nikogar drugega, saj me nihče ne pozna tako dobro, kot se sama,« pravi. »Svoj prvi avto sem si kupila pri šestnajstih, to je bil Mercedesov kabriolet, zanj sem dala vse, kar sem do tedaj zaslužila. Moj oče ni bil najbolj srečen, saj si je želel, da bi imela drugačen, za mojo starost primernejši avto. Toda ko se nekaj odločim, ni človeka, ki bi me prepričal v nasprotno. Izredno močno voljo imam! Mislim, da je treba v življenju delati, kar te osrečuje. Vse drugo nima smisla.«

Monica je prepričana, da je življenje v bližini morja pripomoglo k njenemu sproščenemu odnosu do vsega in vsakogar. »Tudi zato mi je bilo fotografiranje za Playboy pisano na kožo. Všeč mi je ta ležernost ob bazenu, prepruščanje sončnim žarkom in lepim občutkom. Vse je tako toplo in šik. Želim si, da bi se ob gledanju fotografij nekaj te energije preneslo na bralce. Želim si, da bi bili vsi tako sproščeni in srečni, kot sem sama.«

Draga Monica, nekaj tvojega razpoloženja ti je brez dvoma uspelo prenesti tudi na nas. Pridemo v Kalifornijo po nekaj tvojega sonca.

Moja velika želja: Da bi videla čim več sveta in se naučila še kakšnega jezika.

Sanjski moški: Visok, svobodomiseln, močan – močan v smislu, da mi je kos!

Ne privlačijo me: Moški, ki me poskušajo nadzorovati in se niso sposobni soočiti z dejstvom, da živim svoje lastno življenje.

Moja jutra: Vadim jogo na plaži. To je edini način, da se rešim moralnega mačka, ker sem vso noč preplesala in popila tekilo ali dve preveč.

Jaz – navodila za uporabo: Ne pričakuj, da bom točna, lahko pa si prepričan, da zdržim vso noč. Če boš iz rokava potegnil pravo karto, bova zjutraj mogoče celo skupaj spila kapučino.

FOTO Josh Ryan

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri