Miša Margan

  • 15.07.2011

Miša je ena najbolj pridnih blogerk na naši spletni strani. V Playboyu smo jo predstavili oktobra 2007 skozi objektiv Aleša Bravničarja.

(Foto: Aleš Bravničar)

11 fotografij v galeriji

In kaj smo o njej zapisali skoraj 4 leta nazaj ...

Najprej je bila Sanjska ženska. Nato je iz nje nastalo čudovito Playboyevo dekle. Se strinjate?

Ja, najprej je bila Sanjska ženska, ena prvih resničnostnih serij pri nas. Ljudje, ki so Mišo že poznali, so ji naredili dobro reklamo pri kastingu komercialne televizije in mariborska lepotica je dobila priložnost za enkraten izziv. »Rekla sem, zakaj pa ne, saj je to lahko zanimiva izkušnja, spoznala bom marsikaj novega, hej, morda še celo pravega moškega zase!« se Miša z nasmehom spominja svojih prvih vtisov.

In kaj je spoznala v resnici? Na eni strani nedvomno brutalno moč medijske manipulacije, na drugi strani pa veliko novih prijateljev. Sanjska ženska ni bila le izkušnja, bila je lekcija, ki je Mišo v marsičem izklesala v močnejšo osebo.

Zdaj je Miša spet na starih poteh. Bodoča kriminalistka z ambicijami, zakopanimi v zunanjih in notranjih varnostnih sistemih (uh!), živi na relaciji Maribor–Kranj–Ljubljana. V Mariboru jo vedno čaka dom s psičko Ajšo, ki jo sili v obvezno vsakodnevno rekreacijo, in obširna zbirka lično pospravljenih DVD-jev. Miša ljubi filme. In ljubezen. Ja, kot poudarja, je zaljubljena v ljubezen.

Veliko potuje, mogoče jo je videti po vsej Sloveniji. Tako v Primorju kot v Prekmurju, do koder segajo njene korenine. Potem je tu še prestolnica, kjer žanje plodove svojega dela. Ob študiju dela v marketingu, sodeluje pri številnih PR-projektih, tu in tam vskoči kot fotomodel, udejstvuje pa se tudi kot animatorka in učiteljica plesa. Po 15 letih poskakovanja v klasičnem baletu znanje prenaša na otroke.

Zdaj je Miša postala še Playboyevo dekle. »To je bila ena mojih redkih pozitivnih izkušenj z mediji.« Na vprašanje, zakaj se je odločila za fotografiranje, je z nasmehom odgovorila: »O sodelovanju smo se prvič pogovarjali pred dobrima dvema letoma, po oddaji. Takrat se nisem počutila dovolj močno za takšen korak. Sedaj pa je prišel pravi trenutek in vesela sem, da se je zgodil. Slikanje je bilo fantastično, potekalo je v razponu dveh dni.« Kot občasna nudistka Miša tako ali tako uživa v goloti in dokler je ta estetsko prikazana, se je ne brani niti na naših straneh.

In ne pozabimo, še vprašanje za milijon evrov: kakšen je sanjski moški, ki ujame sanjsko žensko? »Malo starejši, ker moški težko prerastete kakšne otročje finte. Takšen, ob katerem se počutim kot dama. Z izkušnjami v življenju in s smislom za pozornost tako v postelji kot drugje.«

Kaj več res ni potrebno, saj zna Miša za marsikaj poskrbeti sama. Recimo za mehanične zadeve, kar smo ugotovili, ko smo drezali po njenih skritih talentih. »Moj prvi avto je bil yugo coral 55 in se je kar naprej kvaril. Tako sem bila primorana sama vsake toliko poprijeti za orodje, zamenjati svečke, preluknjano gumo in tudi uplinjač,« je še dodala štajerska lepotica, ki je spretna tudi z rokami. Hmmmmm ...

Tekst: Darjo Hrib

Foto: Aleš Bravničar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri