Michaela Grauke

  • 09.05.2011

Mia za tiste, ki prisegate na mehkobo, in Michaela za tiste, ki ste bolj za trdo, je 24-letna Filipinka z nemškim potnim listom in prav posebno ljubeznijo do Slovenije. Da takoj razčistimo: Mia se je rodila v Stuttgartu mami Filipinki in očetu Nemcu, Slovenijo pa spoznava, odkar si je tukaj našla prijatelje.

Tako jo lahko poleti kdaj srečate v Portorožu ali Ljubljani, sicer pa živi v Münchnu na Bavarskem. Ko nam je v hladnih, a sončnih jesenskih dneh pokazala svoje najljubše kotičke v slovenski prestolnici, je mesto oživelo in si želelo še!

(Foto: Ivana Krešić)

11 fotografij v galeriji

Ljubljančani in turisti so lovili sapo in kar niso mogli verjeti svojim srečnim očem, 24-letnica, tako slastna v svoji popolnosti, pa se ni pustila zmesti ne radovednim pogledom ne jesenskemu mrazu. »Res sem začutila Slovenijo,« pravi oblečena v prekratko majico z našim turističnim sloganom I feel Slovenia. Pa vi, tudi vi kaj začutite, ko gledate njene ljubljanske razglednice?

Na domačem terenu je Mia v svetu lepote že ‘stara mačka’. Fotošutingi vseh vrst in snemanja oglasov so za Miss Eurasia rutina, v kateri pa, pravi, še vedno uživa. Tako jo boste občudovali v reklamni kampanji Hawaiian Tropic Slovenija, nastopila je v številnih oglasih, povezanih z avtomobili (saj vemo, da gredo bencinski hlapi skupaj z lepimi dekleti, ne?), svoj obraz je posodila različnim alkoholnim pijačam, kavi, celo verigam s hitro prehrano, hotelom ...

Pred tremi leti je osvojila tudi naslov miss Internet Nemčije. »Za vrhunec svoje kariere pa sem izbrala in si vedno bolj želela fotografiranja za Playboy!« pravi presrečna, da ji je to tudi uspelo. Šele zdaj bo dobila njena kariera pravi zagon!

FOTO Ivana Krešić

Tekst Anja Bohinc

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri