Gola & drzna Maša Sitar

  • 27.02.2013

Maša, energična lepotica s cvetom v laseh, je zapeljiva, romantična, odštekana, na trenutke pozitivno nora, predvsem pa nasmejana in vroča. Preklemano vroča! Krasila je naslovnico Playboya decembra 2009.

(Foto: Ivana Krešić)

10 fotografij v galeriji

Maša Sitar

Maša Sitar

Maša Sitar

Maša kar prekipeva od življenjske energije, in ko jo pobliže spoznaš – ja, tudi takole na fotografiranju brez krpic na prelestnem telesu – dobiš občutek, da se nikoli ne bo umirila, in ko že pomisliš, da se bo …

Takšna je že vse življenje, njeno telo je podvrženo neštetim pritiskom, a ne samo moških rok, veščih masaže, temveč predvsem treningom dvigovanja uteži, aerobike in teka. Ker se zaveda, da je lepa postava pomembna tudi za Playboyevo dekle, jo lahko pogosto srečate na rolerjih –‒ in malo jih je, ki bi si upali tekmovati z njo.

Maša je namreč zelo vzdržljiva in pravi, da še vedno išče moškega, ki bi ji bil kos tako v športu kot v postelji. Med neuresničene želje šteje odprtje salona, je namreč frizerka po izobrazbi, in nakup hitrega športnega lepotca na štirih kolesih, saj divja Maša rada divja. »A le, ko sem sama in ko je prazna cesta, ko ne ogrožam tujih življenj in ko se sprostim za volanom ob pravi glasbi,« pove temnolaska, ki je prepričana, da je najlepši del njenega telesa ravno med vožnjo najmanj viden.

»Mimo moje ritke ne more nihče, celo sama ne. Pa če imam še tako globok dekolte, opazim, da se več oči zadrži za mano kot pred mano,« se nasmehne. Maši trenutki z njenim sinom – prav ste prebrali, Maša je mamica triletnega fantka – pomenijo največ in ob njem se sprosti, nasmeji, z njim deli prve življenjske izkušnje in tako izživi tudi del otroka v sebi.

»Nikoli ne znam in ne morem biti sama, zato so moji dnevi polni zanimivih ljudi, večerov pa ne maram preživljati ob televiziji, raje ob knjigi ali na odlični večerji. Hrana mi veliko pomeni. Jem zdravo in edina stvar, ki se ji ne morem upreti, je čokolada. A ta mora biti 70-odstotna, ker druge ne jem,« je neposredna Maša, kot smo bili mi z vprašanjem, ali bi polepšala naše strani. In takšen je bil tudi njen odgovor. Rezultat je postrežen pred vami. 

Tekst Filip Kocijančič, foto Ivana Krešić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri