Maša Kores

  • 26.12.2010

Drugačna … Zapeljiva … Nekoliko zasanjana in z veliko mero otroka v sebi hodi po svetu in išče zapuščene angleške bolnišnice, ki jo fascinirajo kot ljubiteljsko fotografinjo, ki pa je – prepričajte se na www.flickr.com/photos/masa_kores! – že davno od tega prerasla vse meje tistega, čemur lahko rečemo amaterizem. V najboljšem možnem pomenu in z največjo naklonjenostjo lahko za našo Mašo iz Ljubljane rečemo: V tej mali steklenički je seksi ...

(Foto: Ivana Krešić)

10 fotografij v galeriji

Amaterizma namreč v Maši in njenem izražanju ni, kot tudi ni prostora za neizražanje čustev. No, ta najraje pokaže skozi fotografijo, ki je občasno tudi polna erotičnega naboja. Njene besede so premišljene in njeni vzkliki naravni, njena duša polna zanimivega opažanja, ki ga včasih, dokler tega ne ujame v objektiv svojega 'fotiča', ne zna razložiti niti sama. Saj so že davno rekli, da slika pove več kot tisoč besed.

In prav zato se je odločila, da stopi tudi pred naš objektiv, brez vseh cunjic, kot jo je rodila mati, in nam pokaže, da se zna izražati tudi komercialno in vsem, roko na srce, ne v hlače, ljub Playboyev način. Ljubljančanka Maša Kores je pač posebne sorte ptička, ki je našemu zajčku z metuljčkom pod vratom odprla vrata v svoj svet in ki bo zdaj zaživela tudi kot Playboyevo dekle. »Danes je tako lep dan, narediti moram eno veselo fotko!« je sklenila pogovor z nami in odskakljala naprej nedvomno zanimivi prihodnosti naproti. Še dobro, da so njene fotografije ostale … Za nas in za vas.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri