Maura Vabič je lepotica iz Nikaragve, ki je v Sloveniji našla ljubezen

  • 18.03.2016

Pravi, da prihaja »iz države v Srednji Ameriki, v kateri govorijo špansko in ne poznajo radiatorjev«. Doma je študirala pravo, kar jo je pripeljalo v Avstrijo, kjer se je udeležila študentske izmenjave. Nekega lepega dne so se s prijatelji odpravili čez mejo na zabavo na Lent in tam je spoznala ljubezen svojega življenja. Sicer obožuje glasbo, pikantno hrano, tople dneve in erotično perilo.

(Foto: Urška Košir)

9 fotografij v galeriji

Kaj počneš zdaj?

Pred kratkim sem končala izobraževanje za stilistko podaljševanja trepalnic. Hkrati obiskujem šolo za vizažistko. V prostem času najraje skrbim za moji dve princeski.

Kaj te v življenju osrečuje in kaj ti največ pomeni?

Največ mi pomeni družina - moji otroci in mož. Osrečujejo me trenutki, ki so drugačni konvenci­onalnega in rutinskega. Osrečuje me občutek, ko naredim nekaj prvič, ali takrat, ko presežem svoja pričakovanja. Osrečijo me tudi trenutki, ko prižgem radio in se vrti moja najljubša pesem, ko objamem ljudi, ki jih imam rada, ko naredim nekaj dobrega za njih. In pa vsak poljub, objem, lepa beseda in občutek varnosti.

Kaj ti je na sebi najbolj všeč?

Če govorimo o moji podobi, vsekakor moja rit, haha. O meni kot osebi pa bi verjetno ljudje, ki me poznajo, znali bolje odgovoriti na to vprašanje. Vem pa, da sem zelo sočutna in da zelo rada poslušam ljudi. Sem pa tudi zelo drzna, ko vem, kaj hočem.

Kako bi se opisala?

Drzna, potrpežljiva, hvaležna, skromna in romantična.

Kako je bilo na slikanju?

Na slikanju je bilo fantastično, saj sem se počutila kot v pravljici. Zelo je prijetno, ko delaš nekaj, za kar čutiš, da ti je pisano na kožo, in poziranje meni zagotovo je. Res mi je bilo v veselje. Rada bi se zahvalila celotni ekipi, ob kateri sem si počutila sproščeno, resnično samozavestno in posebno. Prelep spomin bom imela na doživetje v celoti, ker sem zelo uživala in se enostavno predala trenutku.

Tvoje želje za prihodnost?

Želim si, da bi se samostojno ukvarjala z lepoto in kozmetiko. Rada imam lepa presenečenja in življenje je polno njih. Večkrat sem kaj planirala, a se nato ni zgodilo po pričakovanjih, zgodile pa so se boljše in lepše stvari. Sem polna sanj in hkrati hvaležna za vse, kar imam.

Misel za konec?

Obstajata dva pregovora, ki se ju držim. »Živiš samo enkrat, toda če narediš prav, je enrkat dovolj.« »Naredi, kar te v življenju osrečuje, in vse drugo bo prišlo.«

Foto: Urška Košir/www.urshika.eu za Mides design/www.mides-design.si
Osvetlitev: Erik Šifrer
Maska: Jasna Oklešen za Carpus Make up center
Frizura: Irina Kysselef za Irina Kysselef Hairstyle
Stiliranje: Jerneja P. Zhembrovskyy za The Lie by JPZ
Obdelava fotrografij: Aleš Makovec
Foto in video zakulisja: Simon Bucik in Uroš Raztresen
Za sodelovanje in vso pomoč pri izvedbi se posebej zahvaljujemo Andreju in Jerneju Oberžanu ter Igorju Krivokapiču.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri