Mariborčanka Katja Matko

  • 15.03.2013

Katja po nekaterih lastnostih spominja na daljnovzhodne lepotice. Umirjena, nekoliko mistična, zanimiva in na koncu – vroča. Torej rojena za našo naslovnico, kjer smo jo predstavili junija 2009.

(Foto: Ivana Krešić)

10 fotografij v galeriji

Katja Matko

Katja Matko

Katja Matko

»Kača, ovita okoli telesa, pričara prav poseben občutek. Kot bi mi močna, spoštovanja vredna sila objemala telo in počasi drsela po njem. Pravzaprav je podobno kot z moškimi rokami. Občutek imaš, da silijo nekam, kamor si podzavestno želiš, pa vseeno ne veš, kaj želijo doseči, dokler ne dosežejo tistega, kar jim dovoliš,« nam je 22-letna študentka medicine zaupala občutke, ki jih je doživljala med fotografiranjem z ogromnim pitonom za našo naslovnico.

Pogumno dekle je kačo namreč tako dobro obvladovalo, da je bil presenečen tudi njen lastnik. No, našo junijsko izbranko v življenju (vz)burijo še mnoge druge stvari. Tudi moški? »Tudi! Čeprav priznam, da sem pri tem kar izbirčna. Moški mora imeti za to, da me pritegne, določene vrline: močno osebnost in intelektualno širino, biti mora šarmanten, privlačen,« je samozavestno odgovorila Katja, ki v prostem času najraje teče, igra tenis, badminton in odbojko ter rola.

Aktivna lepotica, ni kaj. S pozitivno energijo ne pusti nikogar hladnega …

Ob njenem toplem telesu se je, kakor pričajo fotografije, odlično počutil piton, in bi se gotovo rad še marsikdo … Toda Katja, ki je že našla želenega moškega, pred sanjami daje prednost resničnosti. Popolnoma predana svojim življenjskim načelom sledi željam in jih sproti uresničuje. Ena od teh je bila tudi naslovnica naše revije. Željo smo ji radi izpolnili.

Foto: Ivana Krešić

Tekst: DonFelipe

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri