Jessica Burciaga

  • 04.07.2011

Šestindvajsetletna Jessica Burciaga je pred prihodom v Hefovo druščino študirala športno novinarstvo.

(Foto: Arny Freytag)

9 fotografij v galeriji

Izbrana med več sto kandidatkami danes deli karte v Playboyevem slogu – oblečena v zajčico s skrivnostnim nasmeškom na obrazu. Našli jo boste v Las Vegasu, v Playboyevem klubu v hotelu Palms Casino & Resort.

»Ko sem začela, nisem imela pojma o kartah. Vsega potrebnega so nas naučili v osmih tednih, kar pa še vedno ni bilo dovolj, da bi se znebili nervoze. Delamo z res visokimi zneski in vsi nadzorniki, ki nam gledajo čez ramo, nič ne pomagajo, da bi se človek bolje počutil,« se začetkov v Las Vegasu spominja Jessica.

Ima pa njeno delo predvsem prednosti finančne narave. »Enkrat sem dobila kar 5000 dolarjev napitnine!«

Dandanes veliko časa preživi v Las Vegasu, zato svoj rodni Los Angeles še toliko bolj pogreša. »Z družino smo si zelo blizu. Moja najboljša prijateljica je moja babica. Ko potrebujem dobrega sogovornika, grem lahko le k njej. Z mamo sta me podprli pri poziranju za Playboy. Stara mama me je celo prosila, naj jo peljem v dvorec, da bi spoznala Hefa. Pravi, da če bi bila še enkrat mlada, bi tudi sama postala Playboyevo dekle!«

FOTO Arny Freytag
TEKST A. M.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri