Jasmina Sapač

  • 09.02.2011

Do Playboya jo je pripeljal internet, ki ga preprosto obožuje. Naletela je namreč na našo spletno stran, tam opazila oglas, da iščemo lepa slovenska dekleta – in rezultat je pred vami. "Ko sem videla svoje fotografije, nisem mogla verjeti, da sem to res jaz! Super so! S tem sem dokazala predvsem sebi, da to res zmorem, ne dvomim pa, da bom s tem v rodni Murski Soboti dvignila kar precej prahu!" Torej, Prekmurci, kaj pravite?

(Foto: Aleš Bravničar)

11 fotografij v galeriji

Študentka ekonomije, ki redno opravlja tudi različna dela prek študentskega servisa in si tako plačuje šolnino, se trenutno prebija do diplome, za tem pa si želi magisterij, dobro službo in družino. Logičen vrstni red, mar ne?

Jasmina sicer najraje srka koktajle, zelo rada tudi pleše, dolge večere pa preživlja pred računalnikom. Kadar je utrujena, se dolge ure namaka v vodi, sicer pa ji po žilah teče adrenalin, in kot sama pravi, obožuje hitro vožnjo in športne avtomobile.

"Sem skromna in vedno poskrbim zase. Ne maram živeti na račun drugega. Všeč so mi fantje, ki si ne pustijo ukazovati, a hkrati niso gospodovalni. No, jasno, kadilci povsem odpadejo," je odločno naše dekle meseca oktobra, ki na izziv, kako bi se opisala, odgovarja takole: "Ljudje me imajo za piflarko, saj sem bila v šoli vedno odlična in tudi na fakulteti pobiram predvsem devetke in desetke. Redno se udeležujem tekmovanj iz slovenščine, matematike, fizike in angleščine.

Na videz sem zelo mirna in tiha, a kadar se vnamem, sem lahko zelo divja mačka. Obožujem izzivalna oblačila, samostoječe nogavice, čipke in podobno. Od fanta v postelji pričakujem, da se bo zares izkazal in si vsakokrat izmislil kakšno nenavadno pozo, poleg tega pa mora imeti veselje do raznovrstnih igračk, ki jih rada uporabim pri intimnih igrah v dvoje, da popestrim dogajanje pod odejo." Hm, je kje kak kandidat za lisice? Morda za kaj drugega?

Obožujem:

ples, plavanje, računalnik, internet

Poslušam:

dance, hip-hop, house

Berem:

zadnje čase predvsem šolske učbenike

Sovražim:

zahrbtnost, obrekovanje, ljubosumnost

Gledam:

psihološke trilerje, dokumentarce

Moj moški mora biti:

inteligenten, čustven, samozavesten

 

Foto: Aleš Bravničar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri