Giulia Cobez

  • 11.02.2011

»Končno!« smo si rekli in se iz prestolnice zapeljali na Obalo. Giulia je na zmenek s Playboyem prišla iz Trsta. Slovenščine res ni usvojila, vendar pa slovenskih genov ni zatajila, poleg tega njen stric Tržačane poučuje slovenščino. Kot so partizani njega dni osvobodili Trst, smo mi Giulio pogumno osvobodili oblačil. Naj živi svoboda!

VIDEO

(Foto: Urška Košir)

14 fotografij v galeriji

Giulia, ki je kot majhna deklica sanjala, da bo stevardesa in celo pilotka, nam je zaupala, da se je zares zaljubila samo dvakrat in da polovica te vsote zdaj traja že pet let, saj v Trstu, kjer se je lepotica s slovenskimi koreninami tudi rodila, živi s svojim fantom. »Playboy sem odkrila, ko sem bila v srednji šoli. Ko pomislim na Playboy, mi najprej šine v glavo Pamela Anderson,« je dejala Giulia, ki si je že kot srednješolka zamišljala, kako pozira za naslovnico naše revije.

»Obožujem vse, kar Playboy predstavlja: fotografiranje, fotografije, eleganco, prekrasne lokacije, dekleta in zabavo, ki jo Playboy predstavlja,« nam je še razodela organizatorka številnih zabav po Italiji, uspešno pa dela tudi kot fotomodel. »Moj urnik je nabito poln. Ko ne delam kot promotorka na katerem od dogodkov, sem na fotografiranju. In ko nisem tam, sem na sestanku, s katerega odhitim na drugega. Običajno tako mine ves dan, tako da se lahko šele zvečer povsem sprostim,« je svoje življenje pred Playboyem opisala svetlolaska, ki ne skriva, da ji godi, ko ji sem pa tja kdo reče, da je sila podobna Paris Hilton.

»Zame je biti na naslovnici Playboya, kot da bi v počasnem posnetku gledala sanje, ki se uresničujejo. Prepričana sem, da je to ena najboljših stvari, ki sem jih naredila, in da mi bo Playboy odprl številna vrata,« nam je ob koncu fotografiranja rekla Giulia. In na stežaj smo jih za vas in zanjo odprli mi in jo nežno razgalili v čudovitem Grand hotelu Metropol na slovenski obali.

Foto: Urška Košir
Tekst: Filip Kocijančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri