Daša Astafijeva

  • 09.04.2009

Zmaguje v prostoru in času. Osvaja vse od Ukrajine do Japonske. In potem, ko so ob 55-letnici Playboya Hefovi skavti preiskali ZDA in Evropo, da bi našli popolno mladenko, ki bi s svojo univerzalno lepoto enako navduševala pred pol stoletja kot danes, ji je salutirala še Amerika: Daša Astafijeva je trenutno edino dekle, o katere čarih se brez dileme strinjajo prav vsi uredniki Playboya na svetu! Ja, tudi urednice. Pa vi?

(Foto: Stephen Wayda)

12 fotografij v galeriji

23-letnica iz Ukrajine se je začela s poziranjem ukvarjati leta 2003, vmes odvrgla vsa oblačila in leta 2007 v domovini že osvojila naziv Playboyevega dekleta dela. Po vseh objavah v tujih izdajah Playboya, tudi slovenski, ji je apetit upravičeno zrasel in gospodična si je zaželela stopiti na večji oder.

»Odkar sem prvič videla revijo, sem si želela postati plejmejtka v ameriškem Playboyu,« pravi. »Revija je spremenila odnos do lepote in seksualnosti ter vplivala na ljudi po vsem svetu. Čast se je pojaviti v Playboyu!«

Čeprav Daša, katere fotografije so objavili v jubilejnem, ob 55-letnici izdanem Playboyu, na veliko uživa slasti uspeha, ne bo nikoli pozabila težkih časov, ki so jih morali preživeti Ukrajinci po osamosvojitvi. »To so bili težki časi. Zelo sem si želela služiti svoj denar in z njim pomagati staršem.«

S poziranjem dandanes zelo lepo zasluži, podala pa se je tudi v glasbene vode in s skupino Nikita trenutno snema album. »Radi imamo glasbo iz petdesetih in šestdesetih.« A njene ambicije se tu še ne končajo: spogleduje se kakopak tudi s Hollywoodom. Kako talentirana igralka je, še ni znano, vendar ni dvoma, da bo dobila svojo priložnost, da očara tudi tiste bogaboječe gledalce, ki se Playboya bojijo kot hudič križa.

FOTO Stephen Wayda

Tekst B. B.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri