Brina Bizjak: Ste bili kaj poredni?

  • 17.03.2013

Ko se pred vas postavijo takšni organi reda in miru, pač morate ustaviti in se prepustiti posebni obravnavi. Ste bili kaj poredni zadnje čase?

(Foto: Ivana Krešić)

12 fotografij v galeriji

Brina Bizjak

Brina Bizjak

Brina Bizjak

»Odločitev je padla v trenutku, nobenega načrtovanja, nobenega razmišljanja.« Tako se je 26-letna Brina Bizjak znašla na naslovnici Playboya aprila 2009. Hitre odločitve in potem vztrajanje do realizacije – na ta način mlada Ljubljančanka deluje že vse svoje življenje.

Po končani zdravstveni šoli ji je takoj postalo jasno, kaj hoče in česa ne: stran od bolnišnice, a ostati v zdravstvu. Ko si je pridno služila kruh z delom v optiki, je odkrila srednjo pot in odprla lastno firmo Aktimeda. Ta danes po Sloveniji distribuira kontaktne leče Soleco, ki jim uspe tudi temne oči spremeniti v svetle.

Mlada podjetnica je zdaj karierno tam, kjer si je vedno želela – finančno preskrbljena in osvobojena restriktivnih urnikov. »Ne predstavljam si, da bi lahko osem ur sedela v neki službi in bila vedno podrejena takšnemu urniku. Všeč mi je, da si lahko ustvarjam svoj delovni čas in vzamem dneve zase takrat, ko jih potrebujem.«

Ker delo to zahteva, preživi veliko časa na cesti, na poti od enega do drugega poslovnega partnerja. Kar je čisto okej, saj na asfaltu prav uživa. Najdražja šola varne vožnje? 530 evrov težak udarec po žepu le nekaj tednov pred slikanjem za Playboy. Razlog? Vožnja čez rdečo luč, neprivezana in na mobilniku. »No, semafor je bil na rumeni,« obrazloži Brina, ki je bila pred leti celo taksistka. »To sem počela slabo leto in na koncu sem imela psihologijo že v mezincu. Ko voziš vse od pijancev do težakov, se hitro seznaniš z vsemi stranmi človeškega uma.«

Brina se zdaj posveča delu, haskiju Sparku in svežemu fantu, s katerim sta se preselila skupaj že po treh dneh! »Kot sem že rekla, sem dekle hitrih odločitev. Zaljubim se sicer ne ekspres­no, je pa res, da se hitro uvedem v razmerje.

Rada imam življenje v dvoje, in če se mi nekaj zdi prav, to realiziram.« Tisto, kar jo je prepričalo, pa navkljub njeni profesiji niso bile njegove oči. Stavi namreč na iskrenost, spontanost in pristop brez blefa. Kot pravi, pomaga tudi, če ima gospodič izklesano zadnjico. In ko smo ravno pri delih telesa, kamor sonce ne posije ravno pogosto – Brina kliše o tem, da je golota estetska, še malce začini: »Lepo telo, prikazano elegantno, je res estetsko. Ampak če smo čisto fer, nekateri pač izgledajo bolje oblečeni.« Amen, Brina.

In kateri del telesa je njej najbolj v ponos? »Moj trebušček s tetovažo. Predstavlja metuljčico, katere eno krilo je oblikovano kot oko, zrcalo duše.« Kateri del njenega telesa pa je najbolj všeč vam?

Foto: Ivana Krešić, tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri