Barbara Darinka Zatler: Iz Danske nazaj v Slovenijo

  • 14.03.2013

Na fotografiranje iz dežele Danske so Barbaro Darinko dobesedno poklicali geni, saj je njena mati Slovenka. V mladih letih je bila večkrat tukaj, zdaj kot zrela ženska pa je v primerjavi s svojo domovino poleg večje odprtosti ljudi opazila tudi to, da slovenski moški dobro poskrbimo za nežnejši spol. V Playboyu smo jo predstavili septembra 2009.

(Foto: Ivana Krešić)

10 fotografij v galeriji

Barbara Darinka Zatler

Barbara Darinka Zatler

Barbara Darinka Zatler

Tik pred magičnim poletnim sončnim vzhodom izza kraškega roba se je ob gradu Socerb, ki je imel v preteklosti zaradi izredne strateške lege velik pomen, prelevila v bojevnico, braniteljico svoje dežele.

»S Slovenijo se čutim bolj povezana kot z Dansko in mogoče bom nekoč tukaj tudi ostala,« nam je lepotica namignila med fotografiranjem, ko je vroče slovensko sonce božalo njo, ona, vsa vroča in zapeljiva, pa s svojim telesom kraški kamen. Pogled bojevnice je enkrat svaril, drugič zapeljeval, tretjič izdajal vse tisto, kar naj bi v bolj hladni deželi, od koder prihaja, ostalo skrito.

Barbara Darinka ve, kaj hoče ... in na fotografiranju ničesar ni skrivala. Toda takšna je le pred objektivom, saj je zasebno veliko bolj sramežljiva in se le redko sonči zgoraj brez. Rada pa s svojim, za Danko ne­navadno zagorelim telesom zapeljuje.

»To imam po mami, sem med najbolj zagorelimi ljudmi na Danskem, kar jih poznam. Oči pa imam po očetu, čistokrvnem Dancu,« je v kratkem premoru v senci gozda opisala svoj izvor. Tokrat se je vrnila k delu svojih korenin le na kratko, naslednjič pa … no, poprej nas bo vsekakor še obiskala.

FOTO Ivana Krešić

Tekst DonFelipe

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri