Anka Bulovec

  • 17.10.2011

Fotografinja Anka Bulovec, ki ima profesionalno kaj pokazati, o čemer se lahko prepričate na straneh 28-31 nove oktoberske številke Playboya, se je vprašala, kako je, če si sam na drugi strani objektiva. Izziv smo skupaj z njo radi sprejeli.

(Foto: Urška Košir)

10 fotografij v galeriji

Anka zase pravi, da svet okoli nje obstaja samo na en način: »Sem izredno vizualen tip človeka. Svet okoli sebe dojemam s čutili, najbolj izrazito pri tem pa je seveda oko. Zato sem tudi fotografinja.« To je povedala s skrivnostnim nasmeškom, ki nam je dal jasno vedeti, da je vse, kar počne, nekoliko drugačno od drugih. »Rada imam iskrene, direktne in poštene ljudi. Najsrečnejša bi bila, če bi vsem ljudem padle maske.

Zame rek, da obleka naredi človeka, ne drži, saj šele – tako kot v mojem pri­meru srečanja s Playboyem – takrat, ko pade obleka, velikokrat šele zares, na energijskem nivoju, začutiš osebo pred teboj,« nam je svoje spoznanje iz sveta fotografije zaupala Anka in hitro dodala, da sama z goloto ne pred svojim ne pred našim objektivom nima prav nobenih težav. »Sem, kar sem, in s tem sem popolnoma zadovoljna, to mi povsem zadostuje in ne želim se spreminjati zaradi nekoga drugega,« je poudarila Anka, ki še vedno vztraja v samskem stanu, saj je po njenem mnenju najti moškega, ki bo žensko sprejemal takšno, kakršna je, skoraj nemogoče. No, pri Playboyu te sprejemamo natanko takšno in takšna si nam, Anka, všeč.

Foto: Urška Košir
Tekst: Filip Kocijančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri