Andreja Karba

  • 28.02.2008

Odpnite pasove, pospravite vse, kar bi vas lahko oviralo, izključite mobilne naprave in pozorno sledite navodilom Playboyevega letalskega osebja: dvigujemo se tja, kjer menda ni več greha!

(Foto: Ivana Krešić)

11 fotografij v galeriji

Ko odpadejo obleke, najprej opazite, da je simpatična Štajerka Andreja Karba daleč od sramežljive deklice in pravzaprav zelo samosvoja. Njeno telo je njeno platno, v njem uživa in ga raziskuje. Kar preseneti, so nedvomno tetovaže in pirsingi. Trenutno ima tri tatuje: enega zadaj na levem boku, enega na gležnju in enega na hrbtu med lopaticama. Ja, le poglejte si, kje so in kakšni so!

Razmišlja že o četrtem – najbolj jo mika poslikava spodnjega dela trebuha. Pa pirsing? »Prvi je bil v popku, takrat, ko je bilo to zelo moderno. In potem sem jih želela še več.« Kaj pa oni tamle spodaj? »Tisti nad ščegetavčkom me je še najmanj bolel, ko sem ga šla delat! In mi ni žal, ker se določena stimulacija zagotovo čuti.« Mmmmama!

Sicer pridne študentke turizma na mestu prave stevardese ne boste srečali, saj razmišlja, da bi nekoč delala v hotelu. Rada ima delo z ljudmi, rada ima turizem. Jo pa zanima tudi zgodovina tujih dežel in nasploh obožuje potovanja. Kmalu bo opravila tečaj za vodnico in v prihodnosti potovanja nadgradila v profesionalno obveznost.

Še prej pa jo čaka nekaj poslastic za lastno dušo – že to poletje recimo španska Ibiza, epicenter vrhunske elektronske zabave. Andreja je namreč ljubiteljica minimal housa, kar je, za lažjo predstavo, »to, kar dela Umek zdaj, ko se je malce umiril«. Ko ima priložnost, zapleše v mariborskih in celjskih ter celo ptujskih klubih. V Ljubljano zaide le tu in tam. Če se že poda na pot, se raje odpelje kar do Obale. »Najbolj mi je v spominu ostala lanska Disconavtika. Odličen žur, kar na plaži.«

Andreja je trenutno samska in v tem uživa, pravi. Če jo nameravate prepričati, da je v družbi z vami še lepše, ji boste morali dokazati, da ste komunikativen in duhovit tip. Pravi, da so ji sicer všeč temnejši moški, a da so bili po nekem čudnem naključju vsi njeni bivši blondinci.

FOTO Ivana Krešić

TEKST Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri