Ana Dravinec

  • 26.12.2010

Lahkotno se je spustila v podpalubje prestižne slovenske motorne jahte brioni 44 z besedami, da bo skočila v kaj bolj ohlapnega. In res: že čez nekaj trenutkov je prikorakala na palubo, odeta le v tančico, ki je vse prej kot skrivala njeno zapeljivo in od sonca razgreto telo.

(Foto: Urška Košir)

13 fotografij v galeriji

»Na soncu se počutim kot doma,« je pripomnila. Ko smo osuplo opazovali vse to, kar je pred objektivom pokazala za vas, dragi bralci, smo spoznali, da je Ana rojena za morje. Z majhno napako, da živi na Gorenjskem, in ne ob obali, pa se ne obremenjuje. »Saj lahko sonček povsem gola lovim kjerkoli,« je temnolasa porednica spet podžgala našo domišljijo.

Ana, mamica simpatičnih svetlolasih dvojčic, ki bosta kmalu prestopili šolski prag, je nekoč sanjala o tem, da bo postala frizerka ali plesalka. In oboje je tudi uresničila. Frizerka je danes za svoja otroka in očeta, plesalka pa med štirimi stenami, ko z zapeljivim telesom, za katerega skrbi s kolesarjenjem, svojega partnerja zapelje v svet užitkov. In ker smo jo videli, kako se giblje, verjamemo, da bi mu bilo lahko ime tudi Srečko, saj Ana ve, kaj počne in kaj želi doseči.

Sama si kroji svojo usodo in se zaveda pomena prave ženske v razmerju. »Nisem in ne bom nikoli tipična gospodinja. Sem vzorna mama, ki s svojima otrokoma goji pristen odnos. Moji dekleti nista razvajeni, je pa res, da ob določenih trenutkih rada razvajam svojega moškega,« spet iz nje privre na plan skrita erotika.

»Obožujem srečno, zadovoljno življenje, sproščenost, odprtost in tako kot sem uživala na fotografiranju, tako tudi rada uživam v življenju nasploh. Svojega moškega rada vzburim, znam pritegniti njegovo zanimanje, in če se ženska počuti zanimivo, je uspeh zagotovljen,« nam Ana razkrije svoje skrivnosti zapeljevanja.

»Če se ženska počuti erotično in lepo, to začuti tudi njen moški,« še doda in naše misli so že pri tem, kako erotično jo boste občutili vi, ko boste listali naslednje strani in se ob njih pustili zapeljati naši lepotici meseca.

Foto: Urška Košir
Tekst: Filip Kocijančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri