Viktorija Manzinni

  • 19.03.2013

»Hvaležna sem Playboyu, ker mi je ponudil možnost, da sem postala Playboyevo dekle. V čast mi je bilo delati s tako dobro ekipo in tako odprtimi ljudmi, ki so uresničili prav vsako mojo željo,« nam je decembra 2010 zaupala postavna inštruktorica zumba fitnesa.

(Foto: Urška Košir)

9 fotografij v galeriji

Viktorija Manzinni

Viktorija ManzinniViktorija Manzinni

»Ko sem izvedela, da sem postala Playboyevo dekle leta 2011, se je za nekaj trenutkov čas okoli mene ustavil. V glavi je odmevalo le to, kar sem slišala, in ko sem resnično dojela, da sem nasledila predhodnice, me je zajel val veselja,« je prve trenutke po razglasitvi opisala Viktorija.

Obljublja, da bo svoj naslov ne le dobro izkoristila, ampak tudi upravičila.

»Dovolj sem zrela, da vem, kaj pomeni biti Playboyevo dekle, da vem, v kako velike čevlje, ki so jih pred leti nosile številne pomembne lepotice, stopam. Naziv Playboyevega dekleta leta je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo, in z velikim veseljem sem se odpravila na še eno fotografiranje,« nam je povedala Viktorija, ki vam jo tokrat predstav­ljamo še bolj vročo, še bolj zapeljivo in še bolj seksi kot prvič.

Dame in gospodje, Viktorija Manzinni, Playboyevo dekle leta 2011!

Foto Urška Košir, Tekst Filip Kocijančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri