Vesna & Milena

  • 20.05.2011

Ljubljančanki Vesna in Milena sta najboljši prijateljici. Umirjeni, a ambiciozni ljubiteljici glasbe počneta v dvoje skoraj vse. Ko sta skupaj, uživata v malenkostih in se prepustita užitkom.

(Foto: Fulvio Grisoni)

13 fotografij v galeriji

Včasih skočita po nakupih, drugič si raje privoščita miren sprehod. Najslajše je osvežujoče popoldansko namakanje v veliki banji in nedolžen spanec med nežnimi svilenimi rjuhami.

Vzljubili sta glasbo in skupaj začeli plesati na partijih v Ambasadi Gavioli. V plesu sta prosti, nihče jima ne postavlja meja. Vesta, da je žensko telo lepo in vznemirljivo, da vztrepeta, ko ga raziskuješ. Z njim spregovorita na plesišču. Njun ples je divji, nabit z energijo in ljudi kar potegne v tok gibanja. Ko ju sprejmejo, sta na višku.

Držita tempo, vodita val ritma in takrat sta nepremagljivi. Takrat sta kot eno.

V življenju nista zahtevni in tega tudi ne pričakujeta od drugih. Moški, ki bo tisti pravi in ki bo lahko osvojil njuna srca, bo to storil spontano. Ne zahtevata veliko, le kakovostno. To, kar med seboj že imata.

Foto: Fulvio Grisoni
Tekst: Darjo Hrib

(Pictorial je iz julijske številke Playboya leta 2001)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri