Ula Šemole: Neskončno poletje

  • 15.01.2014

Znameniti Playboyev fotograf Jarmo Pohjaniemi je mojstra Aleša Bravničarja povabil, da lepotico Ulo Šemole za slovenski Playboy posname v eksotičnem Miamiju na še bolj eksotični lokaciji. Aleš je to storil v sklopu projekta Shoot The Centerfold, prelepa Ula pa je pod žgočim soncem tropskega pasu odvrgla nekoliko več cunjic kot takrat, ko ste jo na naših straneh prvič spoznali (in občudovali), novembra 2012 v rubriki Sanjsko dekle.

9 fotografij v galeriji

Naj spomnimo, da je Ula Šemole, 24-letna Ljubljančanka, najprej in predvsem plesalka v kabaretni skupini SheDivaz. Šestim dekletom, ki delujejo pod krovno plesno šolo Kazina, je uspelo na slovenskih tleh zelo uspešno uresničiti verjetno najpristnejšo interpretacijo stare šole kabareta, vključujoč glamur, šov in seveda erotiko. Ko Ula ne pleše, v resnici spet pleše. Hrvaški Playboy jo je namreč minulo poletje kot posebno gostjo povabil na turnejo Playboyevih zabav, na kateri je imela Ula impresivno plesno točko v velikem šampanjskem kozarcu. In ko pade večer, ta lepotica splet pleše. Na zabavah, za zabavo. In tudi zares. »Plešem že 20 let, od svojega četrtega leta, in bom v plesu tudi ostala, ker si življenja drugače niti ne znam predstavljati.«

Zato ne sili v tujino, pa čeprav so priložnosti za plesalke kabareta tam boljše. Vedno se vrne domov, tudi zdaj, ko jo ljubezensko življenje drži nenehno razpeto med Ljubljano in Zagrebom. Vse za ljubezen, pa čeprav trdi, da ne spada med romantične duše. »Sem izjemno empatična, pravijo, da še celo preveč, in se zato vedno nagibam k pomoči drugim. Ampak nisem romantična. Če bi šel moj fant na koleno in me zaprosil za roko, bi se verjetno začela smejati.«

Z nasmehom se zazre tudi v interese, ki bi jo pritegnili, če ne bi plesala. »Tudi če ne bi plesala, bi želela delati v šovbiznisu. Rada imam pozornost. Spomnim se, da sem še kot mlajša neprestano nastopala za domače in sorodnikom potem celo zaračunala za ogled nastopa.« Pozornost z dobičkom, torej. Pri tem pa Ula namigne, da je njena velika želja nekoč nastopiti v filmu. Mi že vemo, zakaj si ga bomo zagotovo ogledali.

Foto: Aleš Bravničar / www.bravnicar.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri