Razgaljena Tatjana Tutan

  • 25.01.2013

Uzrl sem jo na modni brvi in zadela me je ljubezen na prvi pogled. V poslovnem smislu, da se razumemo. Bila je … Kako naj rečem? Čudovita, vroča, nepozabna.

(Foto: Matej Grošelj)

8 fotografij v galeriji

Tatjana Tutan

»Leta 2000 sem postala miss Hawaiian Tropic. Takrat je bilo to resnično veliko tekmovanje, ki je ne le v Sloveniji, ampak tudi po vsej bivši Jugoslaviji veliko pomenilo. In kot zmagovalka sem odšla na svetovno tekmovanje v Las Vegas, kjer sem bila četrta,« se spominja do danes najbolje uvrščena Slovenka na kateremkoli svetovnem lepotnem izboru.

»Lepotno tekmovanje mi je takrat seveda pomenilo okno v svet mode, posla, zabave. Spoznala sem številne ljudi, ki so mi tako ali drugače prišli prav, se učila dela in posla, ki sem ga tudi zaradi tega pozneje dobro obvladovala,« se spominja Tatjana svojih let na modnih brveh in ob njih.

»Prvo ponudbo za slikanje pred objektivom Playboya sem dobila že takrat, pred 12 leti, takoj po finalu za miss Hawaiian Tropic v Ameriki, in priznam, da mi je laskala, a se zanjo nisem odločila. Tam so bili ljudje, ki so iskali nove obraze, in moje uradno mesto tret­je spremljevalke je na njih delovalo kot luč za mušice. Še danes imam nekje vizitko gospe, ki me je povabila na poskusno fotografiranje, a vse do zdaj to, kar je uspelo vam, ni uspelo nikomur,« nam elegantno, kot zna le ona, polaska Tatjana s pogledom, ki je zagotovo prevzelo prenekatero srce.

Ja, Tatjana zna pogledati, kot se za pravi model spodobi. Njen nepozabni pogled in čudovito podobo danes ponosne matere dveletnega sinka je Mateju Grošlju tudi uspelo ovekovečiti.

»Predvsem je zdaj napočil pravi trenutek, predvsem se je, če vprašate mene, vse ujelo, kot se mora. Moje življenje je v nekih lepih tirnicah, ki me osrečujejo, vaša ponudba je prišla ob ravno pravem času in ne nazadnje sem si ves čas želela, da bi imela lepe, estetske, gole fotografije,« pove Tatjana, ponosna na fotografije, ob katerih je vsem na uredništvu Playboya zastal dih, ko jih je ekipa prinesla z morja.

Tatjana je namreč takšna kot nekoč, le njen pogled je še globlji, življenjska pot ji je vdahnila glamurozno privlačnost.

Tatjana Tutan

Tatjana Tutan

Foto Matej Grošelj, tekst Filip Kocijančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri