Suzana Jakšič

  • 07.08.2007

Spomnite se je iz resničnostnega šova Big Brother. Bila je tista, ki je znala največ. Je kuhala, ker veliko kuha tudi sicer, in skrbela za vse druge udeležence, ker raje naredi kaj dobrega za druge kot zase. Bila je tista, ki se je nasmihala otročjim prepirčkom in iskreno povedala svoje mnenje. Ker iskrenost najbolj ceni tudi pri drugih. Takšna pa je bila po lastnem prepričanju dolgočasna za gledalce. Zahtevna, skrb­na, natančna, brez škodljivih misli, ki upajo le na dobrobit njene hčerke. In ja, samosvoja. A dolgočasna? Nikoli. Suzana pa res ne!

Suzana Jakšič (Foto: Ivana Krešić)

7 fotografij v galeriji

Zase pravi, da je malce pomešala življenjske prioritete. Da je bila najprej mama in potem študentka in da je tako najprej izkusila resno življenje, da lahko sedaj tu in tam preizkusi še kaj bolj divjega. Zato sta se s hčerko Tjašo kar skupaj prijavili na oddajo Big Brother.

"Ko sem bila izbrana, sem bila neizmerno vesela. Vedela sem, kaj približno lahko pričakujem, saj že sedem let spremljam šov na italijanski televiziji, a ko sem vstopila v hišo, sem takoj vedela, da je tu vse popolnoma drugače. In da bo to še zanimiva pustolovščina," se 39-letna Suzana spominja svojih prvih korakov v medijskem svetu nasploh. Zdaj, ko je to za njo, pravi, da ji opaznost v javnosti ni prinesla nič drugega kot stroške. "Ljudje me sicer prepoznajo, sploh otroci, ki si želijo avtogramov, ljudje me vabijo sem in tja na prireditve, ampak lahko bi mi kdo ponudil kakšno zanimivo službo ali pa sponzorski avto," se smeje poigrava z mislimi o oprijemljivejši slavi Primorka, ki bi poleg vodenja in organizacije prireditev rada bila tudi filmska igralka.

Svoje golo telo sprejema zelo neobreme­njeno. "Golota je izredno lepa stvar, če je prikazana pravilno," pravi Suzana, ki pa črto dobrega okusa hitro potegne pri estetskih fotografijah. Zato smo jo vprašali, kako potem gleda na seks v resničnostnem šovu. "Meni se to ne zdi primerno," začne. "Jaz tega ne bi nikoli naredila in ne more mi nihče reči, da se tri mesece ne moreš vzdržati. Zame je seks nekaj, kar prakticiraš doma (in to čim več), in tam me nič ne moti, sem brez predsodkov in verjamem, da je dober seks nujen za obstoj zveze." Dober seks in, kot pravi Suzana, iskrena zvestoba in spoštovanje. "Pri razmerjih imam včasih kar malce zastarele vrednote," pomisli na glas.

Z nogami trdno na tleh, polna neverjetnih izkušenj, pa Suzana vseeno tu in tam tudi sanja. Na eni strani o hišici blizu morja, stran od mestnega vrveža, na drugi strani pa o Bruceu Willisu. To je njen perficio vir, popolni moški, ki pa ga ne prevaja v realnost. Tisti, ki jo lahko prepriča, jo mora svojim pristopom le prijetno presenetiti. Si upate?

Foto: Ivana Krešić

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri