Sara Pirc

  • 11.11.2010

Veliki brat je na dopustu. Kamere so izključene. Hiša razmontirana. In Sara, tista ljubljanska lepotička, ki je iz Big Brotherja letela med zadnjimi, dejansko tik pred finalom, je zdaj v Playboyu, kot si je vedno želela. Bi jo vi zavrnili?

(Foto: Ivana Krešić)

8 fotografij v galeriji

V punci, ki so ji v hiši celo pihnili na dušo, češ da ima žilico za igranje, in ki med svojimi aduti našteje tudi obvladovanje dalmatinskega dialekta (njen praded, pravi, je bil s Hvara), je zmagovalec Naske zavohal še glasbeni talent in jo po hitrem postopku povabil k sodelovanju pri svojem debitantskem glasbenem projektu.

Mladenka, ki v teh dneh morda že pestuje nov par joškic (če boste lepo prosili, vam jo čez nekaj mesecev pokažemo tudi z umetnjaki), bo sicer vsak čas dopolnila 20 let (čestitke sprejema 16. avgusta) in čaka na potrditev sprejema na fakulteto za menedžment. Diši ji biznis, kar zanjo pomeni organizacijske posle in razgiban delovni urnik. V prostem času je urbana uživantka.

Martinčkanje na 'plaži' Ljubljanice, sprehodi po mestnih ulicah, občudovanje ljubljanskih lepot, žuranje v nočnih klubih, ples na vsakršno glasbo. Žanrsko se ne opredeljuje, zna se zabavati tako na r&b kot na turbofolk veselici. Vsaka zabava ima svoj slog, svojo energijo. In nikakor ni 'finoča', kot so jo označili – ja, lepo se oblači in skrbi za svoj videz, a je že ob prvem snidenju tako prijetna, tako odprta, tako zabavno zgovorna, da jo človek kar mora imeti rad. Pa še greši preveč kalorično, da bi bila lahko fina mestna frajla: z majonezo in pivom.

»Že ko je prvič prišel Playboy k nam, sem premišljevala, da bi se nekoč tudi sama rada pojavila v tej reviji. Hotela sem biti del estetske fotografije, da vidim, kako dobro lahko izgledam,« smeje pove. A če nima predsodkov do golote, zakaj hudiča se je potem tuširala s spodnjicami?

»Sprva smo se vsi tuširali na tak način in je to postalo nekakšna stalnica, čeprav sem se sama tuširala tudi čisto gola in baje so posnetki zaokrožili po internetu.« Hm … Kaj pa seks v hiši? »Ne vem, zakaj se ni na tem področju nič dogajalo, sploh ker je bilo toliko parčkov. Jaz mislim, da če se z nekom poštekaš in ima pravo energijo, se z njim pritisneš, pa je.« Hja, nedvomno so to pričakovali tudi avtorji šova. Pa nič. Je vsaj Angelca Likovič morda malce laže spala.

FOTO Ivana Krešić

Tekst Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri