Sanela Vukalić - Playboyevo dekle leta 2009

  • 11.06.2009

 

Za Sanelo, ki se je lanskega oktobra sprva nekoliko plašno, kmalu zatem pa že zelo pogumno razgalila pred našim objektivom, se je življenje z nazivom Playboyevega dekleta leta 2009 seveda spremenilo. Razprostrla je svoja krila in zdaj na uspehu leti daleč in visoko – in tako se je tudi drugič za vas in nas razgalila na naši naslovnici.

(Foto: Ivana Krešić)

10 fotografij v galeriji

 

»Seveda je razlika očitna, ko enkrat izveš, da nosiš ta naziv. Moja želja je Playboy dostojno predstavljati celotni Sloveniji, da bodo dekleta, ki bodo prišla za mano, videla, da je Playboy zares lepa odločitev, ki ti lahko korenito spremeni življenje,« je bila prva Sanelina izjava po opravljenem fotografiranju na slovenski Obali.

Ves dan, kakor se za dekle leta spodobi, je preživela na prestižni jahti azimut 62S. Odločna, da ji bo še bolj uspelo v svetu mode in lepote, je tako stopila še stopničko više in svojo razigrano, na trenutke še otroško naravo (hvala zanjo, Sanela!) spustila na plan … in z mešanico vsega seksapila, kar ga premore, znova očarala (o tem smo prepričani!) naše bralce.

»Neskončno sem bila vesela, pravzaprav nisem mogla niti verjeti, da je to res, ko sem izvedela, da je naziv moj. V mojem srcu je kot svetla točka, ki mi daje moč in željo za nadaljnje delo,« je Sanela izlila svoja čustva. Ja, tudi takšna je lahko v pravi družbi.

»Sanela, uživaj, zabavaj se, bodi to, kar si – in v življenju se ti bodo dogajale nove čudovite stvari!« ji je zaželel naš urednik in z njim vsa ekipa. Uživajte tudi vi, dragi bralci in bralke, saj smo se na morje podali (tudi) za vas.

FOTO: Ivana Krešić

TEKST: DonFelipe

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri