Nina Osenar, dekle leta 2006 - Ena in edina Nina

  • 12.06.2007

Potem ko se je marca 2005 fotografirala za Playboy, je Nina Osenar prerasla v pravo institucijo. Miss Hawaiian Tropic, redna gostja družabnih prireditev in časopisnih strani, sanjska ženska ... in zdaj še novo Playboyevo dekle leta! Ker je vaša želja naš ukaz!

(Foto: Jarmo Pohjaniemi)

15 fotografij v galeriji

"Lagala bi, če bi rekla, da tega nisem pričakovala! Priznam, da bi bila hudo razočarana, če ne bi zmagala. Ko sem postala miss Hawaiian Tropic, res nisem mogla verjeti, da se je to zgodilo prav meni. Od takrat pa se mi nič ne zdi več nemogoče. Vedno pričakujem uspeh, zmago."

"Mislim, da sem pod Alpami dosegla tako rekoč vse. Postala sem miss Hawaiian Tropic, pozirala za Playboy, prevzela vlogo sanjske ženske, stregla predsedniku Drnovšku, bila nominirana med deseterico medijsko najprepoznavnejših ljudi v oddaji Adam in Eva z napako ter zdaj še postala Playboyevo dekle leta!" pripoveduje sanjska črnolaska, medtem pa neprenehoma pogleduje na mobilni telefon. "Vse od prvega fotografiranja za Playboy so se stvari obrnile na glavo. Telefon brni 24 ur na dan. Ponudbe za delo, reklame, prireditve, kandidati za poroko … Redno dobivam ženitne ponudbe od samcev vseh vrst, in to kar po elektronski pošti. Seveda se vsem le od srca nasmejim. Po eni strani mi je všeč, da me ljudje na cesti spoznajo, po drugi strani pa nimam nikjer več pravega miru."

Nina pove, da se težko sprosti v družbi, saj je, kamorkoli zaide, povsod deležna pogledov. "Včasih sem se lahko s prijateljicami normalno zabavala po mestu. Danes je to teže ali skoraj nemogoče. A to je cena medijske prepoznavnosti, na katero se še vedno privajam. Je pa res, da pri vulkanizerju vedno pridem hitreje na vrsto, saj imajo fantje moj poster iz Playboya obešen sredi delavnice."

Življenje je, pravi Nina, zdaj tudi pokazalo, kdo je njen pravi prijatelj in kdo si z njeno družbo želi samo vzbujati pozornost. "Včasih me pokličejo ljudje, ki jih sploh ne poznam. Včasih celo kak bivši fant katere od prijateljic ali pa nekdo, ki ga nisem slišala že deset, 15 let, s povabilom za večerni izlet v mesto, kino ali celo kaj več. Kar naenkrat so moji stari in dobri prijatelji ljudje, ki jih po imenu sploh ne poznam! Zanimivo, ne? Seveda se takšne ponudbe obvezno končajo z vljudnim, toda direktnim ne!"

"Moja največja in najbolj zanimiva izkušnja je fotografiranje za Playboy v Ameriki. Z Ameriko sem resnično odkrila Ameriko!" se pošali Nina in nadaljuje: "Delo s profesionalno ekipo je obrodilo sadove in kmalu bom spet odpotovala tja. Ko mi bodo uredili delovni vizum, kajti v Miamiju me čaka cel kup obveznosti in naročil za poziranje. Z odhodom v Miami sem odkrila nov svet in novo sebe. Odprli so se mi novi cilji oziroma sem si jih sama postavila više, saj sem spoznala, da se lahko poskusim tudi zunaj domačih meja."

Foto: Jarmo Pohjaniemi

Tekst: Gaber Keržišnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri