Most vzdihljajev

  • 11.12.2018

Nekaj več kot pol stoletja po poletju ljubezni, ki se je zgodilo na strmih ulicah Haight in Ashbury v srcu kalifornijske hipijevske meke San Francisco...

(Foto: Aleš Bravničar)

5 fotografij v galeriji

Sta v ritmih Scott McKenziejeve legendarne pesmi San Francisco, ki je takoj ob izidu maja 1967 postala neuradna himna gibanja generacije ljubezni, Aleš in Anja ovekovečila legendarne kotičke tega čarobnega mesta megle in neštetih vzpetin. Ključne lokacije so bile razgledne točke na impozantni viseči most Golden Gate, ki kot legendarni simbol mesta povezuje ožino med San Franciscom in Tihim oceanom že 81 let. Najbolj odprto, prijazno in liberalno mesto v ZDA skriva v svojih nedrih še veliko več ‒ upamo, da ga boste po ogledu teh čudovitih fotografij raziskali še vi. Dodajmo še, da se je najbolj znani most ameriškega Zahoda zdaj prvič v zgodovini pojavil na naslovici Playboya v vseh 65 letih izhajanja revije in v 81 letih, odkar most stoji.

TEKST Playboy FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri