Maja Kumelj

  • 26.10.2010

26-letna Maja si v življenju želi le najboljše. Zato se z vsem srcem posveča svojemu poklicu. V svojem delu uživa in vsi ljudje se ji zdijo lepi. In kaj počne? Maja je vizažistka in tako se je za fotografiranje v naši reviji naličila povsem sama! Preverite njen make-up – in seveda vse drugo!

(Foto: Lidija Mataja )

Kot 18-letno dekle je Maja začela svojo poklicno pot z ličenjem na televizijskih postajah Kanal A in POP TV. Sprva je opravljala delo vizažistke pri snemanju reklamnih spotov in skupaj z modnimi fotografi oblikovala zunanjo podobo deklet, ki so želela vstopiti v manekenski svet. Po nabiranju izkušenj pri domačih agencijah je nadaljevala svojo pot na številnih modnih revijah v Italiji, kjer je v okviru programa Evropske unije, imenovanega Leonardo da Vinci, tudi nadaljevala študij in delo.

Po tej izkušnji ji je postalo jasno, da modni svet ni samo zabava, ampak pomeni tudi utrujajoča celodnevna snemanja.»Moje delovne ambicije presegajo moje trenutno delo, želim se preizkusiti tudi na drugih področjih promocije,« začne simpatična rjavolaska, ki je trenutno samska. In kako to? »Sem v fazi iskanja idealnega moškega. Najpomembnejša mi je človekova osebnost. Rada bi našla moškega, ki bo odprl vrata nebes. Kljub temu da svojo sorodno dušo iščem 24 ur na dan in 7 dni v tednu, je še vedno nisem našla,« pravi Maja. Na vprašanje, kakšni fantje so ji najbolj všeč, pa v šali odgovarja: »Nogometaši! Vsekakor postavni fantje, a pogoj je nadpovprečni inteligenčni kvocient.« Uff …

V kaj verjame ekonomistka, ki ima v Ljubljani svoj salon za ličenje? Verjame v reinkarnacijo, in sicer pravi, da je bila v prejšnjem življenju nedvomno vila. Imela je velika bela krila in raznašala je ljubezen po svetu. »Zase sem prepričana, da sem najboljši človek na svetu. Imam zelo veliko srce!«»Meje mojega sveta so zelo odprte in poleg odlične slovenske detelje bi z veseljem poskusila tudi kakšne bolj sočne svetovne sorte. Prav zares. Če bi se ponudila dobra priložnost, bi takoj odšla živet ali delat kam v tujino,« je svojo svetovljanskost pokomentirala profesionalna vizažistka, ki sodeluje z eno največjih svetovnih agencij, Face to Face iz Milana.

Prihodnost vidi v razvoju slovenske kozmetične industrije, saj je prepričana, da tako opevana majhnost nikakor ni ovira za inovativne ideje.In kako se je odločila za fotografiranje za našo revijo? Odgovor je preprost. Maja si nadvse želi spoznati Hugha Hefnerja. Hef je namreč njen idol. Pa ima Maja še kakšno skrito željo, ki jo bo zaupala samo nam? No, ker je zgovorno dekle brez predsodkov, nam je izdala skrivnost: fantazira o ljubezni v helikopterju. »Še bolje bi bilo v vojaškem reaktivnem lovcu, a kaj, ko za takšne stvari tam ni dovolj prostora.«

foto Lidija Mataja

tekst Gaber Keržišnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri