Katja Matko - Playboyevo dekle leta 2010

  • 11.06.2010

Že ob prvem koraku Katje Matko, ki ga je naredila lani na fotografiranju za vašo najljubšo revijo, je bilo jasno, da dekle dobro ve, kaj si želi. Takrat s kačo okrog telesa. In na drugem fotografiranju, kot Playboyevo dekle leta, je dokazala, da je naslov upravičeno pripadel njej. Ponosno, s pravo mero erotike in zapeljevanja, s popolnim telesom in tistim zanjo značilnim globokim pogledom, ki mu
težko uidemo.

(Foto: Ivana Krešić)

8 fotografij v galeriji

»Nikoli si nisem mislila, da mi lahko Playboy tako močno spremeni življenje, da mi lahko toliko nudi in obenem dá tako veliko priložnost za delo in osebnostni razvoj. Spoznala sem številne ljudi, ki so z občudovanjem sprejeli moje fotografije, in zame je to postala neponovljiva pozitivna izkušnja,« je dejala mariborska študentka medicine.

»Čar Playboya je ravno v tem, da ti ponudi tisto nekaj več, da te ponese stopničko više. In to lahko s pravim znanjem izkoristiš. In ko sem izvedela, da sem Playboyevo dekle leta, sem vedela, da sem tisto stopničko dosegla,« je povedala Katja in se še enkrat popolnoma prepustila Playboyevi ekipi. Tako je – tudi ob razvajanju svojih brbončic s slastno hrano, za katero je skrbel glavni kuhar Salona – uživala kot že dolgo ne.

»Ni le to, da imam možnost pokazati vse, kar sem se naučila v tem času. Biti Playboyevo dekle je čast, ki jo moram znati tudi vrniti, in mislim, da bom s tem nazivom le še prodornejša in uspešnejša. Želim pa si tudi stopiti v širni svet, saj imam zdaj zelo močno ozadje,« je dejala Katja in skupaj z našim urednikom uživala še ob zadnjem posnetku za uvodnik te številke.

Tekst: Filip Kocijančič
Foto: Ivana Krešić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri