Katja Ajster - Naravni talent

  • 27.01.2011

Pictorial iz leta 2007 s še eno lepo Slovenko, ki ji dolgočasna rekreacija ne ustreza, zato se poti na treningih kick-boxinga, včasih pa je trenirala celo košarko.

Kataya, ko je bila še Katja Ajster, Playboyevo dekle meseca aprila 2006 (Foto: Aleksander Štokelj)

7 fotografij v galeriji

Katja nas je prepričala z dvema močnima adutoma. Zgovorna in precej neposredna rakica trenutno sanja o pevski karieri. Pred leti je čisto za zabavo pripravila priredbo znanega komada skupine The Beatles in ugotovila, da ima neverjeten posluh in glas, ki bi lahko ugajal množicam.

Zato se je podala v učenje petja pri nekdanji operni pevki Leli Radovan in začela razmišljati, v katere žanre bi se podala.

Ker Katja potihoma nasprotuje industrializiranemu popu, jo veliko bolj mikajo ekstremi – na eni strani ji diši alternativni punk rock, po drugi strani pa bi se rada preizkusila tudi kot jazz pevka. Pri tem se hudomušno pošali, da bi rada stopila iz stereotipa, ko se danes že kar vsaka javnosti znana lepotica odloča za pevsko kariero. "Ne moreš se kar odločiti, da boš glasbenik brez vsakršnega znanja. Peti pomeni imeti tudi nekaj glasbene izobrazbe." Za vzornico imenuje Madonno, ki ji je uspelo obvladati pop sceno navkljub drugačnemu, zunaj šablonskemu in zelo provokativnemu nastopu.

Katja se sicer v prostem času največ posveča sebi. Dolgočasna rekreacija ji ne ustreza, zato se poti na treningih kick-boxinga, včasih pa je trenirala celo košarko. Tam je nekoč tudi zelo fizično izrazila svoj temperament, ko je soigralko s točnim direktom ruknila na nos, ker jo je ta nesramno opredeljevala. "Ne trpim, da me ljudje obsojajo in poskušajo kategorizirati po svojih namišljenih kalupih," se zagovarja Katja, ki sicer energijo porablja tudi na dobrih Žurkah. "Znam se zabavati. Sicer se vedno uredim, visoke petke in to, ampak ko sem enkrat v elementu, plešem tudi po mizah," v smehu razloŽi in doda, da se dobre zabave najdejo tudi kje drugje kot le v Ljubljani.

Za sprostitev načrtuje dopust na Kubi, saj Že dolgo fantazira o odkritju svoje sanjske plaŽe, patriotsko pa pravi, da si svojega doma ne predstavlja drugje kot v Sloveniji. V bliŽnji prihodnosti se namerava s fantom preseliti v Celje.

Foto: Aleksander Štokelj

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri