Katarina Benček: Egejski biser

  • 17.11.2013

Aleš Bravničar je Katarino Benček, eno najlepših estrad­nic na slovenski zvezdniški sceni, septembra popeljal v Grčijo, kjer je Katarina še v pravem vročem poletju ob razburkanem morju lahko pokazala velik del sebe.

(Foto: Aleš Bravničar)

11 fotografij v galeriji

Fotografiranje sredi sredozemske lepote je potekalo pod okriljem projekta Shoot The Centerfold (shoot­thecenterfold.com), tako da se je slovenska ekipa zabavala tudi z lepoticami iz drugih držav, tam pa je bil tudi famozni Playboyev fotograf Jarmo Pohjaniemi, ki je tokrat slikal nam še od lani zelo dobro znano Lano Petanić. Katarina se je pred Playboyevim ob­jektivom počutila nadvse sproščeno, saj je pred Alešev objektiv za Playboy že stopila, njene fotografije smo na naših prvih straneh občudovali lanskega aprila, vendar še odeto v seksi perilo.

Že takrat smo bili nad Katarino nav­dušeni. In če ste kdaj verjeli v stereotipe o blondinkah, vam jih bo Katarina nemu­doma odpihnila. Inteligentna, duhovita, prebrisana, in če je treba, tudi nagajiva. Ima diplomo iz ekonomije, osem let se je učila igrati klavir, zdaj želi nekatere svoje specifične interese še dodatno izpiliti na ljubljanski Visoki šoli za sto­ritve. Upa, da bo lahko s tem znanjem v pri­hodnosti uspešna v tujini. Najbolj jo mikata London in Los Angeles, zadnji tudi zato, ker tam zad­njih nekaj let živi njena najboljša pri­jateljica.

Ko ne študira, Katarina na polno uživa življenje. Nekoč izredno aktivna žurerka pravi, da se je v zadnjem letu, ko je srečna v paru z osebnim cross-fit trenerjem Rokom Mariničem, nekoliko umirila. »Predvsem zato, ker so se umirile moje prijateljice. Sama se še vedno zelo rada sprostim na dobri zabavi.« Povabil nanje ji zagotovo ne manjka, saj je Katarina še vedno del voditelj­skega para skupine deklet pod nazivom Diamantke. »Ker dekleta veliko delamo, me zdaj verjetno večkrat srečate na kakšnih dogodkih kot pa na divjih žurkah.«

Ali bolj umirjeno življenje napoveduje tudi kakšne spremembe v zakonskem stanu? Katarina ostaja skrivnostna, a pravi, da če bi se kdaj poročila, otoški biseri Egejskega morja zagotovo ne bi bili slaba izbira za ta veliki dogodek. »Romantičen za znoret,« je domovanje bogov, ta prečudoviti kotiček grškega paradiža, kjer je bila ujeta za Playboy, opisala zala lepotica.

Foto: Aleš Bravničar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri