Karin Škufca

  • 09.07.2010

Že odkar smo ognjevito Karin Škufca maja 2007 gostili v reviji Playboy, na straneh, rezerviranih za bolj slavne slovenske lepotice, je uveljavljena manekenka in fotomodel resno razmišljala o izdelavi tistih pravih, sočnih, mamljivih fotografij, ki bi jo za vse čase ovekovečile v njeni popolni ženstvenosti - zdaj, na vrhuncu njenega razcveta.

(Foto: Aleš Bravničar)

10 fotografij v galeriji

Ta priložnost se je ponudila letošnjo pomlad in pod okriljem Avioborze se je zgodila neverjetno vroča pustolovščina. Izjemna že zato, ker se je dogajala na eksotičnem Baliju, sredi topskih nebes, kamor je Karin za 12 dni odpotovala s fotografom Alešem Bravničarjem in njegovo ženo Špelo, da bi posnela vrhunske, ekskluzivne fotografije. Kako jim je uspelo, si lahko ogledate prav na teh straneh.

Bali pa Karin ni gostil prvič. "Ko sem se prvi dan po prihodu sprehodila po mestu Kuta, so me oblili spomini izpred treh let, ko sem bila prvič na Baliju kot backpackerka. Vsi prijetni občutki so se vrnili. Bali mi je že s svojim podnebjem ponudil nepozabljivo dobrodošlico in bila sem presrečna, ko sem spet zagledala lepoto tega otoka."

A to pot je Karin na Baliju čakal delovni urnik, ki so si ga ustrezno prilagodili, da so lahko kljub temu tudi malce uživali. Karin si je ogledala ribjo tržnico, na plaži Jimbaran je ob šumenju morja lupila in hrustala rakce, predajala se je užitkom izjemnih dobrot iz sušija, našlo pa se je tudi nekaj uric za nočno rajanje. "Odšli smo v klub Sky Garden, ki je najboljši na Baliju. Ob ritmih house glasbe smo se krasno zabavali, plesali, spili nekaj koktajlov in šli domov, ko se je danilo," se z igrivim nasmehom spominja Karin.

A tudi delovni trenutki niso bili brez svojevrstnih doživetij. Domačini na Baliju namreč niso pretirano navdušeni nad kakršnokoli goloto v javnosti, zato je bilo slikanje na izbranih krajih zelo napeto. Karin je svoje čare razkrila na nekaterih sicer zelo priljubljenih kotičkih Balija: na črni plaži s črnim peskom, na nebeški plaži Dreamland in na riževih poljih.

Pri teh fotografiranjih jim je pomagal tudi njihov voznik, sicer domačin, po besedah Karin vajen že mnogih eskapad norih turistov. Ta je med slikanji budno opazoval okolico in opozarjal na prihajajoče turiste in radovedneže. Na Baliju je tovrstno razkazovanje namreč kaznovano - lahko tudi z zaporom. Edino zatočišče jim je nudila luksuzna Vila Zala, v kateri so stanovali, v njej pa so nastale tudi nekatere najsočnejše fotografije.

Karin sicer ostaja polno zaposlena v lepotni industriji. Deluje pod okriljem agencije Bronz in ravno te dni potuje na Ciper za delo v sklopu znamke Fashion TV. Pred nedavnim smo jo videli v reklami za Subrino, odpirajo pa se tudi priložnosti v družinskih poslih. Če ne dela, se ukvarja s športom - trenira body pump ali dirka s kolesom. In kot zagreti športnici ji je bilo zelo žal, da na Baliju ni našla časa za deskanje. Ko je Bali prvič obiskala, se je tega tam namreč naučila - je pa za tolažbo skočila na obisk safarija in naredila še nekaj fotografij z eksotičnimi živalmi. Te smo ji pustili za zasebno zbirko.

Karin Škufca

Karin Škufca

Karin Škufca

Tekst: Darjo Hrib, foto: Aleš Bravničar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri