Izbiramo playboyevo dekle leta 2006

  • 14.06.2007

Nike, 2003, Brigita, 2004, Tina, 2005, in … Nina? Anja? Jasmina? Alma? Morda Tina? Katera bo Playboyevo dekle leta 2006? S temi fotografijami smo vam Želeli izbor olajšati, čeprav se nam vse bolj zdi, da smo ga z vso to lepoto na kupu le še oteŽili. A boste zmogli, vemo.

(Foto: Aleš Bravničar)

5 fotografij v galeriji

Nina Osenar

Miss marca 2005

Bivša miss Hawaiian Tropic, v medijskem svetu že precej prepoznavna Nina, je od marca 2005, ko se je fotografirala za Playboy, obiskala London, kjer se je udeležila igralniškega sejma, in doŽivela nepozabno izkušnjo svetovnega izbora Miss Hawaiian Tropic v Združenih državah. Zdaj, ko je predala lento, se je odločila resno posvetiti pevski karieri in že marca obljublja prvi predstavitveni singel. Sicer zaljubljena v jazz pravi, da bo na albumu zagotovo presenetila s kakšnim avtentičnim jazz komadom, ki bo tam bolj za njeno dušo, sicer pa napoveduje pravi r'n'b. Če ji bo ostala še kakšna minuta, jo bo verjetno porabila za šoping. Glede tega si je najbolj zapomnila Los Angeles – tam je namreč kupila kar 15 parov čevljev. In še kovček, da jih je lahko pripeljala domov.

Anja Cedilnik

Anja je danes Že čisto prava menedŽerka. Kot tretjinska lastnica kluba v Kopru pripravlja program in dogovore z nastopajočimi, organizira pa vse, od koncertov in izbora miss tangic do gostovanj didŽejev. Redno delovanje na Obali jo počasi prepričuje, naj zamenja stalni naslov, a mora pri tem misliti tudi na svoje tri doge, ki jo bodo spremljale, kamorkoli bo šla. V kratkem Anja načrtuje tudi novo študijsko smer, tokrat na področju multimedijev. Ko bo čas dovoljeval, pa bo najverjetneje skočila še na izlet v Jordanijo, čeprav ji najbolj dišijo srednjeevropska mesta. Pod strogo poslovno zunanjostjo se skriva še njena druga plat, saj lepotica piše pesmi, namenjene izvajalcem pop in baladnih komadov. Le vprašanje časa je torej, da bo kdo na EMI zaŽvrgolel njeno besedilo.

Jasmina Sapač

Miss oktobra 2005

Jasmina je poziranje pred objektivom v zimskem semestru zamenjala za učbenike. Pravi, da so edina potovanja, ki se ji trenutno obetajo, voŽnje na relaciji med Prekmurjem in Ljubljano, kamor hodi na ekonomsko fakulteto. Nekaj izpitov in diplomska naloga so tisto, kar jo loči od uresničevanja naslednjega cilja – magisterija iz menedŽmenta. Temu primerno je Jasmina tudi prestavila letošnje sodelovanje na izboru Miss Hawaiian Tropic in se odločila, da se bo v tem preizkusila naslednje leto. Glede na videno ji verjetno ne bo šlo slabo. Sploh zato, ker se po praznikih (ker rada peče, namigne, da čez zimo stakne kak odvečen kilogram) zagreto vrača na fitnes. Takrat se bodo verjetno oglasili tudi njeni oboŽevalci, ki jih menda ni malo. Nekateri so bili celo tako drzni, da so ji navdušenje izrazili kar po telefonu.

Alma Brđanović

Miss novembra 2005

Po Baru je prišel Playboy, po Playboyu je prišlo povabilo na Miss Hawaiian Tropic in Almino prej preprosto Življenje se je obrnilo na glavo. Postala je slavna, medijsko prepoznavna, prosijo jo za izjave, intervjuje in nastope. Zgovorna in energična je izrabila vse priloŽnosti in jih obrnila sebi v prid. Zdaj se intenzivno posveča sebi, redno obiskuje fitnes, pravi, da vadi predvsem za trebuh, stegna in rit. »Moram se pokazati v najboljši luči,« dodaja Alma, ki ve, da so sedaj na njej vse oči in da je kritika stroga. A zadovoljna z odzivom na seksi fotografije iz naše revije zdaj pridno gradi svojo kariero. Preizkušnje v tujini še pridejo, načrti za prihodnost so jasni. Čakajo jo tudi številni zanimivi projekti v Sloveniji, a o njih skrivnostno molči. »Dokler ni vse jasno, ne Želim delati laŽne reklame,« pove. Pa saj imamo radi presenečenja.

Tina Kapelj

Miss decembra 2005

Tina ostaja zvesta športu in redno trenira tek. Upa, da bo premogla čas in ustrezno pripravljenost, da se bo udeleŽila 42-kilometrskega rotterdamskega maratona. Ekstremen napor, ki ga predstavlja maraton, je zanjo edini resnični izziv in dokaz pripravljenosti tako organizma kot tudi uma. Športna dresura ji zagotovo ni tuja, saj ima za zgled tako mamo kot očeta, oba učitelja smučanja, zagreta športnika, oče pa pravkar pluje čez Atlantik z jadrnico. Kot praktično edina izmed naših lepotic, ki se ne prebija v svet manekenstva, trenutno večino časa porabi za učenje in relaksacijo na vikendu na Kureščku.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri