Izbiramo dekle leta 2003

  • 06.09.2007

Kateri boste pomagali do zavidljivega naslova? Sporočite svojo favoritko na naslov playboy@burda.si ali pošljite dopisnico na naslov Playboy, Burda, d. o. o, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana. Zmagovalka bo bogato nagrajena, Vi pa tudi: ne le, da boste svoje najljubše dekle ob našem drugem rojstnem dnevu v junijski številki še enkrat videli v Playboyu – tokrat poslikano povsem drugače – ampak bomo desetim izmed Vas tudi podarili letno naročnino na Vašo najljubšo revijo! Če želite sodelovati v žrebanju, ne pozabite pripisati svojih podatkov, z davčno številko vred!

(Foto: Klemen Prepeluh)

8 fotografij v galeriji

Milanka Fabjančič

Miss septembra 2001

»Moje življenjsko vodilo nikdar ni bil denar. Svoje telo sem pokazala zato, ker se mi zdi lepo. Nikdar nisem posvečala preveč pozornosti komentarjem drugih. S fantom sva se večkrat fotografirala in tako se je porodila tudi ideja o posnetkih za Playboy. Fotografije, objavljene v reviji, so mi zelo všeč, saj sem mnenja, da so narejene res profesionalno. Všeč so bile tudi ljudem, ki so mi blizu in katerih mnenje mi nekaj pomeni. Moje posnetke so sprejeli z odobravanjem. Seveda pa so se pri nekaterih ljudeh pojavile tudi negativne kritike. Te so posledica nerazumljivih človeških predsodkov.«

Nike Zalokar

Miss januarja 2002

»Vsekakor je bila objava mojih fotografij v Playboyu pozitivna izkušnja. Vse kritike so bile zvečine pozitivne in pohvalne. Najbolj sem vesela, da je moje fotografije objavil tudi brazilski Playboy, katerega naklada je večja od milijona. Če so jim bile pri vseh brazilskih lepoticah res tako všeč moje fotografije, potem je to največje priznanje. Sicer pa opažam, da me tudi ljudje na cesti občasno prepoznajo. Pred kratkim mi je nekdo celo zataknil listek za brisalce avtomobila, da bi z menoj rad šel na kavo,« pravi ledena princesa, ki se trenutno odpravlja v London na modno revijo, kamor so jo povabili iz uredništva ameriškega Playboya. »Iz vsake države so izbrali po eno kandidatko. Gre za Playboyev žur z modno revijo. Vse stroške krijejo oni, pa še honorarji so res odlični. Fotografiranje bi takoj ponovila, nočem pa se preveč pojavljati v vseh mogočih časopisih. Menim, da se te tako ljudje naveličajo,« je povedala Nike, ki jo trenutno najdete na Rimski 5 v Ljubljani, kjer se po novem ukvarja z manikuro rok in urejanjem nohtov. Ja, tudi za moške!

Mojca Benečanska

Miss marca 2002

Edina slovenska playmate, ki se je v dobrobit kakovostne fotografije slekla v tujini. Seveda ob popolni pomoči naše ekipe, ki je z Mariborčanko Mojco fotografiranje opravila v večnih Benetkah. Najbolj navdušeni so bili kakopak beneški gondoljerji, ki tako ali tako slovijo kot ljubitelji lepih deklet. Odzivi? Zvečine pozitivni. In kaj je bilo na samem snemanju najtežje? »Nošnja okornega beneškega kostuma in nizke temperature.« Kljub vsemu se je bilo vredno potruditi.

Nataša Šilec

Miss maja 2002

»Odkrito priznam, da po izidu revije z objavljenimi fotografijami nisem doživela nikakršne katarzične izkušnje. Še vedno menim, da sem pokazala nekaj čudovitega. Nekaj najlepšega, kar imam. Svoje telo. Enako kot tudi prej me vsi vrstniki vzpodbujajo in moje dejanje odobravajo. Golota in spolnost namreč nista umazani, v nasprotju z omejenostjo in predsodki. Če se v življenju nekaj odločiš, potem je to treba tudi storiti. Le enkrat se živi in takrat seveda živiš zase,« je dejala Nataša, ki pravi, da ne obžaluje odločitve in da bi fotografiranje takoj ponovila. »Najbolj zabavno je na raznih žurih in prireditvah, ko vidim, kako me fantje gledajo ... pa si ne upajo vprašati: »A si to res ti ... tista iz revije?«

Saška Colnarič

Miss junija 2002

»Uauuu, je bil najpogostejši vzklik navdušenih prijateljev. Od vseh sem prejela le pozitivne kritike, polne vzpodbud in navdušenja. Celo od tistih, ki mi pred tem niso bili blizu. Z veseljem bi ponovila fotografiranje in niti malo mi ni žal. Fotografije so res lepe in vse skupaj je izpadlo celo bolje, kakor sem pričakovala. Moja najljubša fotografija je tista, kjer sedim na žogi. Tisto objavite še enkrat!« se je našega telefonskega klica razveselila simpatična Štajerka, ki pravi, da jo zadnje čase v diskotekah oblegajo fantje z najpogostejšim vprašanjem: »Si ti tista iz Playboya?«

Ines Juranovič

Miss novembra 2002

Ines smo z opoldanskim klicem vrgli iz postelje. Dokončno jo je predramila šele naša informacija, da je njeno ime med sedmimi izbrankami za Playboyevo dekle leta.

»Seveda. Moje življenje se je kar opazno spremenilo. Ljudje na cesti me prepoznavajo. Všeč jim je. Odzivi so seveda pozitivni, saj so fotografije res estetske. Morda mi le naslovna fotografija ni bila preveč pri srcu, druge pa so odlične. Ponosna sem nase! Resnično mi ni niti malo žal in takoj bi to naredila še enkrat. Moji oboževalci so celo poskenirali nekaj fotografij iz vaše revije in naredili mojo internetno stran, kjer obiskovalci lahko tudi glasujejo. Kritike so odlične,« pravi prikupna Ines, ki jo je pred kratkim obiskal tudi priznani »hišni« fotograf Playboya. »Naravnost iz Amerike je priletel, da bi posnel še nekaj dodatnih fotografij. Snemali smo v Umagu na plaži in tip je resnično profesionalec. Bojda bodo fotografije objavljene v ameriškem Playboyu. Sicer pa ponudb za posel sedaj ne manjka. Kmalu bo pričela izhajati nova slovenska modna revija in že so me prosili, ali bi se fotografirala za naslovnico.«

Anja Johan

Miss decembra

»Najbolj mi je bilo všeč fotografiranje. Res kul. Profesionalna ekipa, sproščeno ozračje in zabavno delo. Vendar je bilo trdo garanje, saj smo snemali ves dan in končali šele ob treh zjutraj,« je svojo izkušnjo opisala Anja. »Šele sedaj vidim, kako se je treba potruditi, da je fotografija dobra in profesionalna. Všeč mi je bila scena, ki je bila narejena zelo preprosto, a sila domiselno. Zvezdice, noč, fantazija ...« Anja pravi, da jo je najbolj presenetilo to, da je bilo fotografiranje kot igra. Zabavno in veselo. Ter predvsem bistveno bolj sproščeno, kakor je pričakovala. »Najbolj me je navdušila profesionalnost ekipe.« Odlično! Fotografiranje bi z veseljem ponovila.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri