Fiona Horne: Že u(k)ročeni?

  • 30.01.2012

Fiona Horne verjame v čarovništvo že od svojih najstniških let. In ne samo to, plavolasa avstralska lepotica se s čarovništvom tudi aktivno ukvarja. Ste podlegli njenemu uroku?

(Foto: Richard McLaren)

6 fotografij v galeriji

Ko je leta 1998 razpadla skupina Def FX, v kateri je pela, je napisala prvo od svojih šestih knjig o čarovništvu. Avtorica knjig, kot je Magickal Sex (ne potrebujete prevoda, mar ne?), priznava, da nima odgovorov na vsa vprašanja, da pa čarovništvo zanjo pomeni zasledovanje zdravih, pozitivnih ciljev.

Do enega takšnih vodi njena knjiga, Bewitch a Man (Začaraj moškega). »Ampak naj vas naslov ne zavede! Moški jo lahko brez težav uporabijo za osvajanje žensk!« sporoča avtorica.

Playboy ji je dal priložnost. Dal bi ji še drugo. In tretjo. Kajti ne samo, da je prekleto seksi čarovnica, Fiona ima tudi popolnoma pozitiven odnos do vseh čudes narave: »Golo telo je božansko! Ni lepšega, kot biti zunaj, na prostem, brez vsega, čutiti veter na telesu in biti eno z elementi! Ko smo goli, ko maske padejo, smo vsi boginje in bogovi.«

Foto: Richard McLaren
Tekst: B. B.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri