Denise Dame: Ko dame obmolknejo

  • 19.06.2018

Lansko jesen je v Sloveniji zasvetila nova spletna zvezda in zdi se, da so takrat nenadoma vsi govorili o Denise Dame. O lepotici s koroškimi koreninami, ki sicer že lep čas živi v Ljubljani, in njeni novi vlogerski poti, ki jo je na Youtube začela z odmevnim posnetkom MY 5000€ GUCCI HAUL.

(Foto: (c) Www.bravnicar.com)

6 fotografij v galeriji

In medtem ko je ta vlog do danes nabral že več kot 330.000 ogledov, je Denise svoj youtubovski kanal, dosegljiv tudi prek njene uradne strani denisedame.com, vestno polnila z vedno novimi, vedno atraktivnimi posnetki, ki brez težav požanjejo več kot 100.000 tisoč ogledov. Denise, sicer uspešen model doma in v Ameriki, je zdaj na sceni še kot influencerka in želi v slovenski prostor vnesti več glamurja.

Pri sodelovanju s Playboyem je imela Denise na voljo vso umetniško svobodo, da se na fotografijah lahko izrazi njena vizija estetike. »Nisem bila samo model, temveč tudi stilistka in kreativna direktorica. Skoraj vsi prestižni kosi oblačil so moja last. Tudi lokacija, frizer in make-up artist so bili domena moje ekipe. Želela sem, da je vse v okviru moje estetike.« In Playboy je vsekakor odlična platforma za njeno sporočilo, za njeno poslanstvo, saj ji znamka že od nekdaj pomeni prestiž in ekskluzivnost. »Večkrat sem si izposodila očetove številke Playboyev in navdušeno opazovala mična dekleta, ki so krasila strani in si želela postati kot one. Želja se mi je uresničila, vendar malo prepozno, saj je Hefner žal že pokojen in ga tako ne morem spoznati na eni od njegovih zabav.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri