Ana Colja - Vrnitev glamurja

  • 09.10.2018

Pred leti se je izjemno uspešna manekenka Ana Colja preselila v Los Angeles, kjer se je poročila in si ustvarila družino. A nepričakovani izzivi in okoliščine so nam Ano nedavno tega pripeljale nazaj v Slovenijo.

(Foto: Aleš Bravničar)

6 fotografij v galeriji

Tokrat z njo kotičke domovine raziskuje še njena triletna hčerka Mia. Kljub veliki spremembi pa Ana ne počiva. Pred slabim mesecem je sodelovala pri odprtju prvega virtualnega centra v Sloveniji, ki se Imenuje Virtualist. Njena manekenska kariera cveti, tako doma kot tudi v tujini. Slikanje za Playboy je bila torej odlična dobrodošlica. Ano je prepričala glamurozna zgodba, ki si jo je zamislil fotograf Aleš Bravničar, pri odločitvi pa je pretehtalo tudi to, da Ana Alešu pri tovrstnih podvigih popolnoma zaupa, saj sodelujeta že 15 let. Tudi Aleš se je zadeve lotil pionirsko ‒ vse fotografije so prvič v zgodovini Playboya posnete z zaslonko f/0.95, kar je na meji optične zmoglivosti sodobne optike in je bilo mogoče le s posebnim objektivom noctilux nemške tovarne Leica. »Vsak človek ima v sebi nekaj lepega. Meni se zdi, da žensko naredita lepo njena energija in njen karakter,« še doda Ana. Mi se strinjamo.

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com TEKST Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri