Video: Oblegani Slovenki v azijskem objemu

  • 22.04.2009

Dve Playboyevi dekleti, obe Sabini, sta bili, ko sta izvedeli, da potujeta v Singapur, kar nekoliko presenečeni. Takšna potovanja so seveda sanjska, obe pa sta se vrnili s spomini, ki presegajo celo sanjsko deželo.

(Foto: osebni arhiv)

4 fotografije v galeriji

»Singapur in dogajanje ob predstavitvi nove revije VIP, tamkajšnje različice Playboya, je nepozabno doživetje, za katero sem resnično hvaležna, saj sem tam videla in spoznala, kako cenjeno je lahko delo, ki ga pri nas nekateri pripisujejo le puhloglavim lepoticam brez vsebine. Z nama so namreč ravnali kot s princeskami!« nam je navdušena nad gostitelji opisala teden dni življenja pod toplim soncem in tropskim dežjem Sabina Mali.

»Počutila sem se kot nebotičnik, saj so ljudje tam manjši. Vizažist, ki nas je ličil na slikanju v Indoneziji, je bil z glavo v višini mojih prsi,« se je zasmejala Sabina Remar in povedala, da je bila celo druga Sabina, ki je nekoliko manjša od nje, za tamkajšnje razmere precej visoka lepotička.

»Fotoseansa je bila fantastična, prav tako tudi okolje, ki je bilo za prelepo kuliso. Zabava ob predstavitvi revije VIP pa je bila resnično na visokem nivoju, saj so se organizatorji zelo potrudili, da bi pokazali ves prestiž, ki ga premorejo,« je bila nad glavnim dogodkom enotedenskega bivanja navdušena Sabina Mali.

In čeprav so Playboyeva dekleta resnično vajena najboljših stvari, jih je presenetilo še nekaj. »Vsi novinarji so se zanimali za naju. Priznam, da so me presenetili tudi pogovori na tamkajšnji televiziji in radiu, saj so nam resnično namenili veliko pozornosti. Očitno smo v tako oddaljeni deželi mi eksotična dekleta,« je še dejala Sabina Remar, sicer vajena prestižnih zabav.

Naši dekleti sta ob vseh užitkih, ki so jima jih zagotovili organizatorji, sproščanju, masažah in dobremu počutju, dosegli še nekaj: obe Sabini bosta kmalu objavljeni tudi v reviji VIP, saj so bili kitajski in singapurski fotografi naravnost navdušeni nad njima. Življenje Playboyevih deklet je resnično včasih težko primerjati s čim drugim. Playboy je pač Playboy!

15042009_PBY_Singapur

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri