Katja Matko na Krasu

  • 24.09.2010

Playboyevo dekle leta 2010 Katja Matko, štajerska lepotica, ki dobro pozna štajerska vina, je med modnim fotografiranjem za revijo Story, ki je potekalo pod taktirko fotografa Mirana Juršiča (www.miranjursic.com), spoznala še eno vinorodno pokrajino, Kras.

(Foto: Miran Juršič)

11 fotografij v galeriji

»Fotografiranje nam je prijazno uredil pevec Kalamarov Pepi. Je namreč svak priznanega slovenskega vinarja Vasje Čotarja (www.cotar.si), ki nam je pred slikanjem razkazal njihovo velikansko vinsko klet, med slikanjem za nas skrbel skoraj kot za svoje otroke, po slikanju pa prijazno pogostil z domačim pršutom, sirom in nam priredil prav posebno VIP-degustacijo najboljših Čotarjevih vin,« nam je zaupala Katja, ki jo bomo že ta petek lahko občudovali tudi v vlogi prave modne lepotice, tokrat odete v pletenine in jesenska oblačila, ki jih je za Katjo izbral Boris Arivuković.

»Bil je prekrasen topel dan, bilo je kot v pravljici! Čotarjeva domačija je prekrasna, še bolj pa spoštovanja vredno njihovo delo, saj se močno potrudijo, da s trdim delom pridelajo najkakovostnejše slovenske proizvode,« je bila Katja navdušena nad vasico Gorjansko na Krasu in ljudmi, ki so sprejeli ekipo revije Story.

In sicer sta zanjo poskrbela še Playboyeva vizažistka Maja Šušnjara in odštekani frizer Nejc iz sežanskega salona PUER AETERNUS.

Prijetno modno fotografiranje nam je uspelo ujeti tudi v objektiv kamere, tako da boste lahko videli, kako se je v modnem svetu odezalo naše Playboyevo dekle leta.

Tekst: Filip Kocijančič
Foto: Miran Juršič (naslovna fotkografija), Filip Kocijančič

Katja Matko na Krasu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri