Velika Playboyeva razstava

  • 09.10.2009

Ob izidu 100., zbirateljske številke Playboya smo v sredo zvečer v čudoviti Galeriji MIK Ljubljana na Jarški cesti 10a v Ljubljani odprli veliko Playboyevo razstavo 21 Playboyevih deklet meseca. Občudujete jih lahko na 20 velikih fotografijah, uokvirjenih v čudovite okvirje MIK Celje, saj sta na eni fotografiji kar dve lepotici.

23 fotografij v galeriji

Gala odprtje razstave je v spremstvu nepogrešljivih Playboyevih zajčic vodil Erazem B. Pintar, oblečen v uradno oblačilo Hugha M. Hefnerja. Zbrane goste, partnerje in predstavnike medijev sta pozdravila odgovorni urednik Playboya Borut Omerzel in avtor razstave Bor Dobrin.

Od Playboyevih deklet so Tomaž Domicelj, Jure Robič, predstavniki Rotary Cluba Ljubljana, predsednik uprave naše založniške hiše Tomaž Drozg in drugi znani Slovenci v živo občudovali Sanelo Vukalić, Natašo Zajc, Sabino Mali, Katjo Rodič, Andrejo Karba…

Nekatere pa so nam poslale pozdrave iz tujine, kjer so ali študijsko, denimo Neža Emma Janežič, ki študira v Monaku, ter Sanja Grohar, ki uživa v topli Španiji, in Nike Zalokar, ki uživa v ZDA.

Da je k prepoznavnosti in prodoru tudi v tujini zelo pripomogla tudi njihova vrhunsko estetska predstavitev v Playboyu, ni treba poudarjati. Na odprtje je prišla tudi Špela Grošelj, v katere fotografijah izpod sprožilca Aleša Bravničarja lahko občudujete v 100. številki Playboya.

V njej so objavljene fotografije prav vseh deklet, ki jih je slovenski Playboy slekel od svoje prve številke leta 2001 do danes.

V Galeriji MIK Ljubljana na Jarški cesti 10a v Ljubljani je za vaš užitek na fotografijah velikega formata predstavljenih 21 izbranih deklet meseca Playboya Slovenija po izboru avtorja razstave Bora Dobrina in uredništva Playboya Slovenija: Milanka Fabjančič, Nike Zalokar, Nataša Šilec, Brigita Mlinar, Tina Lah, Katja Rodič, Nina Osenar, Tina Kapelj, Sanja Grohar, Špela in Branka Pungerčar, Sabina Mali, Eva Svete, Miša Margan, Špela Vozel, Sabina Remar, Andreja Karba, Sanela Vukalić, Michaela Grauke, Nataša Zajc in Brina Bizjak.

Vsaka duplerica je zgodba zase, je trenutek zapeljevanja, ko dekle pogleda v fotoaparat in vzpostavi stik z bralcem in seveda tudi s fotografom. Za vrhunsko fotografijo pa seveda potrebujemo mojstrskega fotografa. Playboyev fotograf mora obvladati tako tehniko fotografiranja v studiu kot delo na terenu ter tudi človeško plat dela z dekleti, ki večinoma še nikoli niso pozirale pred fotoaparatom, kaj šele slečene!

Vse to naši mojstri odlično obvladajo, kar dokazujejo tu razstavljene fotografije. Avtorji razstavljenih fotografij so Aleš Bravničar, Bor Dobrin, Dean Dubokovič, Ivana Krešič, urednica fotografije revije Playboy, Klemen Prepeluh in Aleksander Štokelj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri