Urška pred naš objektiv

  • 04.01.2010

Najprej se je le šušljalo o tem. Zdaj pa je že jasno, da se bo slavna slovenska starleta in ločenka Urška Hočevar Čepin popolnoma razgalila za slovenski Playboy,

(Foto: Helena Kermelj)

2 fotografiji v galeriji

Urška je že pred časom sprejela ponudbo slovenskega Playboya, ki je kar nekaj časa visela v zraku, vmes jo je celo njen nekdanji mož, avtomobilski podjetnik Aleš Čepin, prepričeval, naj tega ne stori, a vseeno se je mlada mamica, seks bomba, ob kateri postanejo trdi in pohotni številni slovenski moški, že ko jo gledajo oblečeno, dokončno odločila.

Pogumno bo stopila pred objektiv modnega fotografa Aleksandra Štoklja, ki je za Playboy ovekovečil tudi Sabino Remar. Urška tako stopa na pot, ki je neminljivo slavo prinesla že številnim slovenskim lepoticam, med katerimi sta največ tudi od naziva Playboyevo dekle leta potegnili Sanja Grohar in Nina Osenar.

»Obe sta zelo uspešni, lepi in pozitivni dekleti, izžarevata pozitivno energijo in ju zelo občudujem. Iščeta vsaka svojo pot, in to nam je skupno. Vsaka pa je osebnost zase, vsaka ima svoje želje, cilje, začrtane poti, svoj stil, imidž. To nas po svoje dela različne in zanimive, razlikujemo pa se v tem, da sem malo mlajša in da sem že mama,« odgovori Urška, ki bo po fotografiranju, tako kot omenjeni lepotici, tekmovala tudi za Playboyevo dekle leta.

Priprave na delo

Urška je fotografiranje vzela nadvse resno. Pogovorila se je z domačimi, obenem pa je – trdno odločena, da ji ne bodo mogli očitati dotika zloglasnega Photoshopa – začela temeljito skrbeti za svojo postavo. »Seveda že tako ali tako pazim na svoj videz, zadnje čase pa sem začela obiskovati tudi fitnes, pomagam si še s sprehodi v naravo. Pomembno je, kako je ženska videti in da je s svojo postavo zadovoljna,« nam je o pripravah povedala Urška, ki je domači pri sodelovanju s Playboyem podpirajo, pravi pa tudi, da bo nekaj svojih fotografij obesila doma, saj je vedno ponosna na svoje delo. Tako kot bodo tudi moški na njeno, saj verjamemo, da bo Playboy z naslovnico, ki jo bo krasila Urška, šel v promet kot vroče žemljice.

Pripravljena na tekmo

»Seveda bom vse sile in napore vložila v to, da postanem Playboyevo dekle leta. Želela bi pokazati, da Playboyevo dekle ni nič spornega, umazanega, kontroverznega, da je golota le del nas in našega življenja, saj smo prišli na svet goli. Rojstvo je nekaj najlepšega in prav otrok prvi zagleda mamine gole prsi, ki so vir življenja. Playboya ne povezujem s seksom in grdimi, opolzkimi stvarmi, ampak z estetiko golote, umetniško reprodukcijo golega telesa ali akta. To je tisto, kar nam je dala narava.«

Filip Kocijančič
Foto: Helena Kermelj

vir: Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri