Takole smo v Makedoniji fotografirali vročo Natašo Nanevo (video)!

  • 08.01.2016

Že ko smo Natašo Nanevo, simpatično in energično inštruktorico zumbe, sicer pa aktivno manekenko, pred časom uvrstili med naša Sanjska dekleta na začetnih straneh revije, so se začele deliti besede o tem, da bi skupaj naredili še kaj več. Da bi lepotica popolnoma odvrgla krpice in se Playboyevim bralcem pokazala v vsej svoji krasoti.

(Foto: Aleš Bravničar)

Takrat je bila Nataša še nekoliko sramežljiva, a je že pri prvih pogovorih imela le eno zahtevo – če že, se mora slikanje zgoditi v Makedoniji, v domovini njenih staršev. In se je!

Natašo je mojster Aleš Bravničar ovekovečil v Makedoniji in Grčiji, ki jo ima tudi zelo rada. Če smo s tem zakuhali kak incident, ga pač smo, seveda v duhu svobodnega duha in ljubezni.

Vroče fotografije si lahko ogledate v februarski številki Playboya (v prodaji od 8. januarja 2016), na tem mestu pa objavljamo video, ki je nastal med fotografiranjem.

Foto in video: Aleš Bravničar/www.bravnicar.com

Asistent fotografa: Andraž Blaznik, ličenje: Karin Škufca, Mary Alejo, stiliranje: Inja Savski, digitalni operater (DIT): Dave Gallagher za Capture Integration, pomoč pri koordinaciji: Jarmo Pohjaniemi, Mary Alejo, Tina Torelli, Peter Kavčič.

Visoke hlačke Wolford Tulle, Kopalke Jaime Ashley Swimwear, bodi American Apparel, hlačne nogavice Falke, Čevlji BeBe in Office, nakit Katja Koselj Jewellery, zapestnica H&M, sončna očala Aldo

Zahvaljujemo se Aneju Ferku in podjetju Autocommerce za mercedesa CLA 200 shooting brake AMG, uradno vozilo produkcije. Ekipi je potovalni kovček za pot priskrbela RIMOWA.

Videokamero canon XA10 je posodilo podjetje Fotoformat iz Ljubljane (www.fotoformat.si ). Osvetlitev in studijske luči za Grčijo je omogočil HENSEL (www.hensel.eu). Za nastanitev se zahvaljujemo Marcosu Kasselakisu iz Swinging Sunset Villas, Oia. Posneto v Republiki Makedoniji in Grčiji v sodelovanju s STC (www.ShootTheCenterfold.com). Produkcija Spotlight 2015.

Nataša Naneva

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri