Ta petek jubilejna številka!

  • 11.05.2011

Praznovanja 10-letnice revije Playboy v Sloveniji si ne bi mogli zamisliti bolje.

(Foto: Matej Grošelj)

8 fotografij v galeriji

Natanko deset let mineva, odkar smo prvič predstavili slovensko izdajo Playboya, ki jo je takrat krasila vroča muca maca Tina G. Zato ni čudno, da je lepotica ob deseti obletnici revije ponovno stopila pred naš fotoobjektiv, še bolj vroča, še bolj drzna in še bolj razgaljena.

Ponudbe ni mogla zavrniti

Pred desetimi leti so vsi noreli za slavno muco maco, zato je bila prva številka slovenskega Playboya s Tino G. na naslovnici razgrabljena v trenutku.

»Pred desetimi leti se mi je to zdelo zabavno, zato sem tudi sprejela ponudbo in se slikala za Playboy. Ko pa so mi zdaj ponovno ponudili fotografiranje za Playboy, sem bila presenečena in počaščena hkrati. V zadnjih letih se, kolikor se da, izogibam pretirani publiciteti, vendar je bila to ponudba, ki je nisem mogla zavrniti,« je povedala Tina Gorenjak, ki je trenutno v fantastičnem obdobju svojega življenja, kar se vidi tudi na fotografijah v novem Playboyu, ki izide 13. maja, saj igralka in režiserka na njih kar žari od sreče.

»Razlogov, zakaj sem se spet odločila za fotografiranje, je več. Kateri so, lahko preberete v novem Playboyu. (smeh) Eden od njih je gotovo tudi ta, da bi želela ženskam, ki se pretirano obremenjujejo z leti, dopovedati, da privlačnost absolutno ni povezana z leti. Nasprotno, z izkušnjami pridobimo samozavest, bolj nam je jasno, kaj si želimo, kaj je v življenju pomembno in kaj ne, več si upamo ...« je še dodala slovenska muca maca, ki je tokrat v moški reviji pokazala več kot pred desetimi leti.

Slovenska Marilyn Monroe

»Velik razlog, da sem Playboyu 'dahnila da', je tudi to, da sem delala z vrhunsko ekipo, s katero smo si skupaj zamislili, kakšne fotografije želimo, in to tudi izpeljali. Ker sem igralka, smo se odločili, da bomo v Slovenijo prinesli dramatični glamur Moulin Rougea, Crazy Horsa, burleske, Marilyn Monroe ...« je z nasmeškom še povedala Tina, ki je erotiko tako združila s 'teatralnim', kar je njej osebno izjemno všeč.

Zbirateljska številka ob 10-letnici

Jubilejna številka bo debelejša za več kot 120 strani z vsemi dosedaj slečenimi Slovenkami. Ja, ni jih malo in na prav vsako smo ponosni!

Pred fotografski objektiv smo ponovno povabili tudi Nino Osenar, dekle leta 2005, Aleš Bravničar je ovekovečil Neisho, Tadej Golob pa v intervjuju predstavlja enega najbolj priljubljenih televizijcev Matjaža Tanka in nekdanjega športnega novinarja ter 'svežega' voditelja Odmevov Igorja E. Berganta.

V priloženi fotogaleriji so objavljene fotografije iz zakulisja. Vroče fotografije Tine si lahko ogledate v jubilejni številki, ki izide v petek 13. maja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri