Seksi Zlata Okugić v julijskem Playboyu

  • 18.06.2013

V dneh, ko se je pomlad šele dobro prebujala, se je ekipa Playboya z znano slovensko manekenko, ki koraka tudi po svetovnih modnih brveh, iz njenega domačega Portoroža podala k našim zahodnim sosedom, v Furlanijo - Julijsko krajino. 

Zlata Okugić (Foto: Aleš Bravničar/www.bravnicar.com)

Zlata Okugić je bila tako v letošnji pomladi prvi slovenski cvet, ki se je razprl na italijanskih tleh.

Malce pa ima v julijski številki Playboya objavljeni zlati piktorial tudi indijskega pridiha, saj je nastal v sodelovanju z vrhunsko indijsko restavracija Namasté, ki slovi po pristnem indijskem in je jamstvo za pristno vzdušje.

Zlata za redne bralce Playboya ni nov obraz. Kot sanjsko dekle smo jo predstavili pred točno enim letom, ko nas je očarala s svojimi izjemnimi čari. Njen čudoviti obraz, ki je že prepričal vrhunske modne znamke Krizia, Versace, Goldwell in Antonio Fusco, in njeno ženstveno telo pa zdaj lahko v vsej čarobnosti občudujemo skupaj.

Šestindvajsetletna portoroška lepotica večino časa posveča študiju na pravni fakulteti. Za njo je pet let dela na modnih brveh v tujini, kjer je bila zaželena pri izbranih znamkah v modnih prestolnicah, a njeni projekti bodo v prihodnje skrbno izbrani, za zdaj pa omejeni le na manjše kampanje v Sloveniji.

Mednje zagotovo sodi Philips Fashion Week, ki ga izborno dvakrat na leto pripravi ekipa slovenske Elle. Na zadnjem največjem in najpomembnejšem modnem tednu je bila lepotica med najbolj opaženimi modeli. No, ne bodimo skromni, po mnenju Playboyevega uredništva je bila najboljša.

O drugih načrtih za prihodnost še ne razmišlja. Družina morda, nekoč, v tem trenutku pa je osredotočena na sedanji trenutek.

Zlato poiščite na prodajnih mestih širom Slovenije, skupaj z revijo Playboy pa vas čaka tudi darilo -> mornarjev priročnik, kuharica in pesmarica Morsko prase, nepogrešljiv slepi potnik na vsaki vaši prihodnji pomorski odpravi ali pa tudi, če se boste odpravili samo v ribarnico in za štedilnik.

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com
TEKST Darjo Hrib
Asistent fotografa: Andraž Blaznik
Pomoč pri izvedbi: Aleksandra Saša Prelesnik
Ličenje: Tina Modlic za makeup-modlic.si
Pričeska: Sašo Kremič

zlata

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri