Seksi razočarane gospodinje

  • 27.01.2012

Desperatkam, razočaranim in obupanim gospodinjam, ki nas, priznamo, vsak ponedeljkov večer prilepijo pred televizor, je uspelo skoraj nemogoče: gospodinjenje je kar naenkrat videti hudičevo seksi. A bohotne mamice niso nikakršna televizijska iluzija; poglejte po soseščini, najbližji štacuni, fitnesu ... in videli boste, da so slastne mame vsepovsod!

(Foto: Arny Freytag, George Georgiou)

8 fotografij v galeriji

Na Playboyev poziv seksi gospem, ki bi bile pripravljene svetu pokazati dobrote iz domače kuhinje, se je odzvalo skoraj tisoč žensk, starih med 18 in 60 let. Nekatere poročene, druge ločene, tretje samohranilke, vse pa z otroki in s seksualnostjo, kakršno premorejo le zrele ženske in ki je vse prej kot razlog za obup.

»Odstotek kakovostnih kandidatk, ki so se odzvale našemu vabilu, je bil najvišji v 14 letih, kar sem tu,« pravi Kevin Kuster s Playboyevega foto uredništva. Pred vami je torej 10 čvrstih argumentov, da je materinstvo še kako dobro za telo!

Sonda Holloway

31, Michigan, sin

Moje razočarano življenje: Gledam serijo, ampak v realnosti sem precej dolgočasna ... razen v spalnici. S fantom sva krstila že skoraj vse sobe v hiši. Veliko obiskujeva kuhinjski pult.

Gospodinjski nasvet: Govorim z rožami. To se mogoče čudno sliši, ampak dejansko jim pomaga pri rasti. Če bi rože lahko govorile, bi povedale vse naše skrivnosti.

Najjed: Pečem – piškote, pite, torte ...

Še tole: Rada nosim samo in zgolj vrtoglavo visoke pete in se sprehajam gor in dol po stopnicah. Dober trening za ritko in fantu je pogled s kavča noro všeč!

Tamara Martinez

31, Kalifornija, dva otroka

Razočarana dvojnica: Zvesto gledam serijo z možem in najstarejšim, dve leti starim otrokom. Sem kot lik, ki ga igra Teri Hatcher.

Najjed: Filet mignon.

Gospodinjski nasvet: Vsak, ki ima otroke, potrebuje potrpljenje. Globoko dihajte. In vzemite si čas zase, sami ali z možem.

Domača oblačila: Najraje čistim hišo v moški spodnji srajci in svojih Superman hlačkah.

Angie Marton

24, Arizona, sin

Razočarana dvojnica: Oddajo sem gledala le nekajkrat, najbolj pa se lahko poistovetim z Evo Longorio. Nikoli ne bi prevarala moža, kot to počne ona, priznam pa, da sem skrivaj zatreskana v Colina Farrella in Brada Pitta.

Gospodinjski nasvet: Če otroke hraniš z veliko sadja in zelenjave, ne bodo noreli.

Nočno oblačilo: Nič.

Dve stvari, ki sta vedno v hladilniku: Korenje in stepena smetana. Slednja je za posebne priložnosti.

Motivacija: Vedno sem si po tihem želela pozirati za Playboy. Zdaj sem končno lahko.

Heidi Hanson

24, Severna Karolina, sin

Razočarana dvojnica: Totalno se lahko poistovetim s Teri Hatcher in njenim likom ter fantazijami o tem lepotcu, ki živi čez cesto. Živim sredi ničesar in pomagati si moram z daljnogledom, če si hočem ogledati lokalnega žrebca.

Gospodinjski nasvet: Otrok bo nehal jokati, če mu boste delali milne mehurčke. Pa tudi hrup sesalca ima, čudno, podoben učinek.

Sanjski zmenek: Hočem se poročiti z Benom Affleckom; padam na moške, ki so visoki in imajo temne lase in oči. Na prvi zmenek bi ga peljala na bovling, ker je smešno. Kdo se med bovlingom ne bi smejal? Poleg tega si lahko pri tem dobro ogleda mojo rit.

Christina Bazan

34, Kalifornija, dve hčerki

Moje razočarano življenje: Tako razočarana sem, da sem celo ločena! Od takrat sem si dala preluknjati popek, skočila sem iz letala in si dala narediti joške.

Delovno dekle: Neverjetno, kako hitro bo moški delal zate, če bo mislil, da obstaja vsaj majhna možnost, da mu ga zvečer pofafam.

Poredno dekle: Do pred kratkim sem bila dobra katoličanka, zdaj pa si z veseljem pogledam gasilce v naši kavarni, preden grem po sina.

Angi Yangas

25, Illinois, sin

Razočarana dvojnica: Najbolj sem podobna Evi Longoria, ampak če bi bila poročena, ne bi nikoli varala.

Delovno dekle: Pišem otroške knjige o luštkanih mikroskopskih fižolčkih, ki živijo v nosu.

Gospodinjski nasvet: Vsak dan peljem sina na kaj zabavnega, recimo tekat v dežju.

Sanjska vožnja: Cadillac escalade.

Sanjski zmenek: Potrebujem spreobrnjenca, fanta, ki je že bil na oni strani zakona in ve, da tam noče več biti. Takšna sem jaz.

Laura Grillo

25, Pennsylvania, hčer

Moje razočarano življenje: Sem zelo neodvisna in trmasta. Italijanka pač. Ne varam in ne igram se z moškimi, toda jaz nosim hlače.

Najjed: Ne morem vam povedati svoje skrivnosti. Je pa piščanec.

Alter ego: V Filadelfiji me poznajo kot »ritasto Lauro«. Bila sem izbrana za najbolj seksi mamo! Vsi pravijo, da imam najboljšo rit, kar so jih videli, jaz pa se gledam v ogledalo in zdi se mi rit kot vsaka druga. Ni mi jasno, zakaj so drugi obsedeni z njo.

Michelle Baena

32, Kalifornija, trije otroci

Razočarana dvojnica: Gledam vsako epizodo. Najbolj se poistovetim z likom Felicity Huffman, ker ima vse te otroke in zraven ponoreva.

Gospodinjski nasvet: Ne pustite otrokom, da bi spali zraven vas v vaši postelji, ko so majhni, ker je to navado težko spremeniti.

Podpora moža: Sploh vam ne bi poslala fotografij, če o tem ne bi govorila z možem. Stoji za mano. Ko sem se vrnila s snemanja v Chicagu, so me prijatelji pričakali z zabavo presenečenja!

Glasbena podlaga: Hard rock. Pred leti sva šla na Ozzfest in ni dolgo od tega, kar sem videla Marilyna Mansona.

Foto: Arny Freytag, George Georgiou
Tekst: B. B.