Sabina Remar v aprilskem Playboyu!

  • 26.02.2008

Res je! Sabina Remar se je razgalila za aprilsko številko Playboya. Novinarka Nove je bila na prizorišču fotografiranja, ko je bila ekipa še sredi priprav...

(Foto: Aleš Bravničar)

4 fotografije v galeriji

Nagica v Playboyu

Po nekaj mesecih dokaj neznanih lepotic, ki so se razgalile za najbolj pomembne osrednje strani revije Playboy, so končno prepričali lepotico Sabino Remar, ki je golo fotografiranje že nekajkrat zavrnila.

Izkazalo se je, da punca sploh ni zahtevna. Razen kar se višine honorarja tiče, seveda. Zahtevala je veliko in toliko tudi dobila: »Številke, ki so se pojavile na spletu, niso resnične. Vsota je višja, vendar bo ostala skrivnost. S honorarjem sem zelo zadovoljna, saj sem toliko tudi pričakovala.«

Trema pred prvo fotografijo

Na prizorišče fotografiranja smo se odpravili tudi mi in Sabino ujeli sredi priprav, ko so jo obkrožali še frizer, vizažist in stilist. »Posebnih zahtev nisem imela, z ekipo pa se poznamo že od prej, zato vem, da nam bo fino. Le malo treme imam. Če si v spodnjem perilu, je drugače, kot če se moraš sleči do konca. Med prvo, drugo in tretjo fotografijo bom še imela tremo, potem pa bo minilo,« je bila prepričana.

V studiu fotografa Aleksandra Štoklja, v katerem je fotografiranje potekalo, pa je odmevala tudi prav posebna glasba: »Prinesla sem CD z našo glasbo (skupine Luduisiel, s katero se bo Sabina še predstavila, sicer pa so punce posnele že dve pesmi, op. a.) in CD-ja Justina Timberlaka in Nelly Furtado. Še malo bolj naglas bomo dali to glasbo, pa bom takoj vroča!«

Ne bo Playboyevo dekle leta

Sicer pa so se že pojavila ugibanja, da je Sabina privolila v fotografiranje, ker po tihem računa tudi na naziv Playboyevo dekle leta, ki prinaša številne nagrade: od avtomobila, kozmetike, oblačil in mnogo drugih stvari, ki jih imajo dekleta rada.

Sabina te namige zavrača: »To sploh ni res. Ne bom se potegovala za ta naslov. Ta številka Playboya bo posebna številka, posvečena modi. Sicer pa vse te stvari, ki jih zmagovalka dobi, sama že imam. Kaj naj torej z njimi počnem?« Koliko bo moda prišla do izraza na razgaljenih fotografijah Sabine Remar, pa si boste lahko ogledali 21. marca, ko izide ta težko pričakovana številka.

Tekst: Nina Keder

Foto: Aleš Bravničar in Filip Kocijančič

Vir: Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri