Prijetno slovo od starega leta

  • 14.12.2010

Predstavniki vinske kleti Dveri-Pax so se skupaj s predstavniki medijev, tudi Playboya, že tradicionalno poslovili od starega leta in nazdravili številnim preteklim uspehom ter predstavili načrte za prihodnost.

2 fotografiji v galeriji

Tudi letos so nas v restavraciji JB popeljali skozi paleto pestrih okusov kuhinje Janeza Bratovža in vrhunskih vin Dveri-Pax.

Leto, ki se izteka je bilo za predstavnike vinske kleti Dveri-Pax izjemno zahtevno, a hkrati tudi uspešno. Tako kot prejšnja leta je bilo njihovo trdo delo nagrajeno s kar 10 odličji na prestižnem ocenjevanju Decanter v Londonu in številnimi drugimi priznanji z mednarodnih in domačih ocenjevanj.

Letošnja trgatev je potekala v sicer izjemno težkih vremenskih razmerah, a so v podjetju Dveri-Pax kljub temu izjemno zadovoljni z rezultati in kakovostjo vina, ki pa ga bomo lahko okusili šele naslednje leto.

Leto 2010 pa je bilo za podjetje Dveri-Pax tudi leto načrtovanja številnih novih projektov. Po izgradnji muzejske sobe in obnovi stare preše na dvornem posestvu, bodo tako v prihodnjem letu začeli z izgradnjo novega logističnega centra s kar 1.000 paletnimi mesti, kar je dovolj za hranjenje kar 600.000 buteljk.

Ta investicija je nujna posledica širjenja proizvodnje in pa načrtovanega širjenja pridelovalnih površin, ki se bodo iz 68 ha povečale kar na ca. 100 ha.

Vsemu temu pa bo sledila tudi izgradnja servisnega objekta na Kapeli, ki bo namenjen vzdrževanju in servisiranju opreme.

Danilo Flakus, direktor podjetja Dveri-Pax, je ob tej priložnosti povedal: »Naš cilj je večanje kakovosti naših vin in s tem prepoznavnosti vinske kleti Dveri-Pax, za kar pa je poleg volje in vztrajnosti ter znanja potreben tudi razvoj. Izjemno smo veseli, da je to zaznalo tudi tržišče, saj ugotavljamo bistveno povečano zanimanje za naša vina, tako doma, kot tudi v tujini. Naš cilj je to še nadgraditi, zato nam tudi v prihodnje zagotovo ne bo dolg čas«.

Ob tej priložnosti se je Danilo Flakus zahvalil tudi vsem predstavnikom medijev za odlično sodelovanje v tem letu z željo po še uspešnejšem v prihodnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri