'Padli angel' Playboya

  • 20.10.2010

Med slovenskimi zvezdniki v hiši Big Brother je tudi starleta Ines Juranovič, ki med drugim velja za prvo Slovenko, ki je izgubila pravico do tekmovanja za Playboyevo dekle leta, čeprav se je na naslovnici pri nas pojavila kar dvakrat. Prvič julija sama na fotografijah Lidije Mataja in nekaj mesecev pozneje še v dvojčku z Anjo Johan na fotografijah Aleša Bravničarja.

(Foto: Aleš Bravničar)

6 fotografij v galeriji

Danes 28-letna Ines se je prvič pojavila na naslovnici slovenskega Playboya razigrana in nasmejana, očarala je številne bralce in uredništvo slovenskega Playboya je bilo navdušeno nad Ines, ki je po naključju spoznala tudi velikega šefa Playboya Hugha M. Hefnerja v elitnem ameriškem klubu, pozneje pa naj bi na njegovo povabilo obiskala tudi Night Dream Playboy Party v opevanem Hefnerjevem dvorcu.

Ines si je tudi s tem, da jo je BMW postavil ob bok takrat noro zaželenemu lepotcu Z8 na koledarju, odprla številna vrata in postala zaželen in vroč model, dokler ni skoraj za kanček preveč začutila osebne svobode, o kateri je govorila tudi v Playboyu, in zgodil se je škandalček.

Osebna svoboda je Ines Juranovič očitno odnesla predaleč, saj je kmalu postala prvi 'padli angel' slovenskega Playboya, ko so na dan prišle prevroče fotografije povsem razgaljene Ines v trdoerotičnih pozah, na katerih je bila naj­prej sama, pozneje pa je svetovni splet z ene od tako imenovanih amaterskih plačljivih strani s trdoerotično vsebino 'izpljunil' še goro fotografij Ines v kočljivih položajih in dejanjih s svojim domnevnim sošolcem.

Nastala je afera, ki je Ines stala tekmovanja za Playboyevo dekle leta 2005, na katerem je tisto leto zmagala Tina Lah.

Ines Juranovič se je prepustila fotografu Gregorju Hvastji, ki se dobro spominja njunega sodelovanja, še bolj pa odzivov na to, ko so fotografije Ines Juranovič prišle v slovenske medije.

Uredništvo slovenskega Playboya je Ines odločno izločilo s tekmovanja in počasi so tudi vrli 'podalpci' pozabili na svetlolasko in njeno goloto, ki pa je bila nekaj časa najbolj iskano ime vseh mogočih spletnih iskalni­kov. A Ines ni počivala, vmes je organizirala nekaj lepotnih večerov, poniknila s slovenskega zvezdnega prizorišča, se občasno pokazala s kakšnim novim spremljevalcem, potem pa, kot da je prvič ne bi izučilo, spet na spletu zažarela z domačim posnetkom spolnega akta.

In če je prvič Ines trdila, da je bila v početje prisiljena (tudi fotograf Gregor Hvastja, ki je v enem od dnevnikov izjavil, da če bi na snemanju le podvomil o tem, bi snemanje tudi takoj prekinil), je bilo jasno, da je na posnetku, ki naj bi nastal v eni od štajerskih gostiln s prenočišči, Ines prav uživala.

Posnetek, ki ga je objavil eden od spletnih portalov v Sloveniji, je postal pravi 'bum' in je še danes na številnih slovenskih spletnih straneh, na njem pa Ines uživa v spolnem odnosu z neznanim moškim, ga oralno zadovoljuje in kot prava starleta erotičnih filmov prede od užitka v različnih pozah, številni spletni portali pa so posnetek celo označili kot samopromocijo Ines Juranovič.

Big Brother

Danes se v Big Brotherju slavnih Ines predstavlja v povsem drugačni luči, saj sama zase pravi, da je natančna, predana, svojeglava, predvsem pa neizmerno zaljubljena v svojega fanta, zaradi svojih poznanstev naj bi hitro napredovala v poslovnem svetu in pravi, da je ponosna na to, da je poslovna ženska, ki že pet let dela na področju trženja in komerciale, kjer naj bi tudi neizmerno uživala, tako kot na kolesu, pri branju knjig in na sprehodih v naravi, ves čas pa se tudi izobražuje.

Možnost, da bi se v hiši Big Brother zaljubila, pa izključuje, saj pravi, da je njen fant duhovit moški vesele narave in pozitivnega mišljenja, kar je tudi razlog, da ga ima tako zelo rada.

Za osvežitev spomina fotografije iz našega arhiva:

- Playmate november 2002
- Ines in Anja, Playmate julij 2004 (zdaj prvič objavljeno tudi na spletu)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri