Novi Playboy: intervju z Magnificom, 20V z dr. Andrejem Perkom in vroča Marjanca Polutnik na Irskem

  • 07.12.2017

V adventni čas vstopamo s prelepo Marjanco Polutnik, ki vas s svojimi prekrasnimi očmi vabi z barvite naslovnice novega Playboya, polnega zabavnega branja.

(Foto: Playboy Slovenija)

Sanjska dekleta: Dekleta iz STC

Tokrat vam na sanjskih straneh ekskluzivno predstavljamo jagodni izbor štirih nadvse različnih, a vsekakor čudovitih brhkih deklet, ki so s svojimi čari oplemenitile zdaj že tradicionalno jesensko azijsko delavnico Shoot The Centerfold in med Aleševim mojstrskim vihtenjem objektiva pokazale, da je dobra fotografija sestavljena iz veliko več kot le lepe svetlobe, oblin in simpatičnega nasmeška.

Smaragdni otok: Marjanca Polutnik gola sredi irske narave

Le nekaj dni po izidu te številke Playboya bo lepotica Marjanca Polutnik, ki je nedavno že prepričala kot sanjsko dekle, praznovala rosnih 22 let. Z lepo Celjanko se je ekipa Playboya pod fotografsko režijo Aleša Bravničarja napotila na Smaragdni otok, kot tudi rečemo Irski, kjer so na najvišjih klifih Evrope kljubovali orkanskemu vetru in nič kaj sezonskim temperaturam. Nastala je živopisna zgodba o lepem dekletu sredi čudovite narave, ki jih je popeljala tudi na lokacije, kjer so nastajali nepozabni kadri v seriji Igra prestolov. Vse najboljše, Marjanca!

Intervju: Magnifico

Slovenske glasbene scene si brez Magnifica niti ne znamo predstavljati. Je unikat v podobi in zvoku, glasbenik, ki ima že od nekaj le eno poslanstvo – da poslušalce zabava. In to mu uspeva zdaj že več kot dve desetletji. Ob izteku še enega, za Magnifica zelo delovnega in tudi uspešnega leta smo z njim poklepetali o glasbi danes in nekoč, o velikem koncertu, o novi plošči, o tem, zakaj nekoč ni prišel na koncert, zakaj ne hodi na volitve, in tudi o tem, da ima že od nekdaj rad Pankrte, čeprav panka nikoli ni razumel.

6 super daril, ki bodo zagotovo osrečila tvojo drago

December je mesec obdarovanja, in ker vemo, da zagotovo še nimaš kupljenega darila za svojo punco, ženo, prijateljico ali ljubico, ti letos pri nakupih pomaga Playboy. Z idejami, ki bodo zagotovo padle na plodna tla.

V divjini S.S.F.N.: Človek, ki za zajtrk poje konico

Preden sem Dava Karničarja povabil k projektu, sem vedel, da je to človek, ki za zajtrk poje konico Mount Everesta in se po njem s smučmi spusti za kosilo. Človek, ki živi za svoje sanje.

20V: dr. Andrej Perko

Dr. Andrej Perko je psiholog in psihoterapevt, ki nadaljuje terapevtsko prakso znamenitega dr. Janeza Ruglja, katere prijemi še vedno dvigujejo veliko prahu v slovenski javnosti. Ni pa mogoče spregledati številnih ljudi, ki so uspešno prestali njegov program in ga kujejo v zvezde. Seveda ga medtem drugi srdito pljuvajo, a dejstvo je, da so le redki tisti, ki si upajo potrkati na vrata njegove pisarne in se z njim preizkusiti v teku na dolge proge. Priznam, sama sem zmogla le kratek sprint.

Pokukali smo v koledar starodobnikov 2018: Sodobne lepotice in starodobniki

Starodobnike iz različnih časovnih obdobij je posodilo več slovenskih ljubiteljev. Njihove oblike, tehnika in karakterji se skozi čas menjajo, zato je mojster Marolt k vsakemu takemu karakterju iskal vzporednico v karakterju lepotic, ki plemenitijo koledar: Manica, Maša, Vesna, Marina, Ana, Svetlana in Martina.

Volvo Ocean Race: Veščine, pogum in tovarištvo

Volvo Ocean Race po 44 letih ni izgubil čara. Ekstremno jadranje po najbolj odročnih koncih našega planeta ostaja ena zadnjih preizkušenj človeškega poguma, veščin, zaupanja in tovarištva. Tehnološki napredek prinaša hitrejše in varnejše jadrnice, toda jadranje ni zato nič manj nevarno in napake niso nič cenejše. Bili smo na startu VOR 2017/2018 v Alicanteju.

In še ...

... Digitalni lajež: novodobni Sonyjev AIBO robot je odlični domači ljubljenček
... Začetek novega obdobja s Huaweijem MATE 10 PRO
... King Foo v kratkem intervjuju o novi plošči GalaXie
... Zakaj George Lucas ni najbolj navdušen nad novimi Vojnami zvezd
... ter mnogo drugih vsebin!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri