Gola Filipinka sredi Ljubljane?!

  • 10.11.2008

»Ta pa 'ma jajca, da se čisto naga sleče t'kole sredi Ljubljane,« je na Tromostovju občudujoče vzkliknila mladenka, fant ob njej pa je glasno 'poradovedil', kdo je lepotica in za koga se fotografira. Razkrivamo oboje: ženska je Michaela Grauke, pozirala pa je za slovenski Playboy.

(Foto: Ivana Krešić)

6 fotografij v galeriji

Začelo se je sila preprosto! Michaela s svojim srčnim izbrancem rada obiskuje Slovenijo zaradi poznanstev, med katerimi izstopa tisto z Ljubljančanom Igorjem, ki je tudi boter njunega otroka. Beseda je dala besedo in slovenski Playboy je pograbil priložnost, da fotografira eksotično lepotico na potepu po prestolnici. Nalogo je sprejela fotografinja Ivana Krešić!

Pogledi in vzdihi

Prve fotografije so v mrzlem jutru (2 stopinji!) nastale na Tromostovju, od koder se je z zemljevidom v roki naša najlepša turistka odpravila na potep po mestu. Obračale so se moške in ženske glave. Po postanku v Stari mački, kjer je ekipa grela svoje prezeble nosove, je Michaela odkorakala na Zmajski most in od tam na bolšjo tržnico.

Kako se je vzdihovalo, ko so ljudje hodili mimo! In kako vesel je bil neki brezdomec, ki je prišel Michaeli povedat, da je ona najlepša stvar, ki se mu je zgodila v vsem letu! Le kaj pa si je mislil voznik mestnega avtobusa, ki je nekaj minut čakal na semaforju pri rdeči luči, medtem ko je gola Michaela pred ljubljansko glavno pošto, pred Namo, s stegnjeno roko klicala taksi?!

Tisti, ki so Michaelo opazili sedeti pred hotelom Antiq v stari Ljubljani, pa se nikakor niso pustili odgnati, zato je ekipa pobegnila v tamkajšnje hotelske sobe, od koder je eksotična lepotica vsake toliko časa samo v tangicah nesramno pogledala na ulico.

Ko je svoje popolno oprsje komaj kaj pokrila z majico s turističnim sloganom I Feel Slovenija, je bilo vsem jasno, da ima našo deželo res rada. Kako jo bodo vzljubili šele Slovenci, ko si bodo v Playboyu, ki izide že ta petek, ogledali celo serijo njenih ljubljanskih fotografij!

Priljubljen obraz

Michaelin brezhibni obraz so si izposodili že za več oglasnih kampanj (avtomobilskih, tistih za kavo, parfume …), videli pa jo boste tudi v oglasnih sporočilih za izdelke Hawaiian Tropic Slovenija. Pred tremi leti je Michaela osvojila tudi laskavi naslov miss internet Nemčije 2005/06, leto pozneje miss bikini Nemčije, pred letom dni pa ji je celo uspelo prepričati ostro oko svetovne javnosti in si prislužiti naslov miss Eurasia 2007.

A. B.

vir: Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri